miercuri, 9 septembrie 2009

Salavastru, o nulitate in PNL vrea sa scape de primarul Iasului

In afara de faptul ca este finul lui Fenechiu si a avut sansa sa coordoneze campania prezidentiala la Iasi, Salavastru nu este o personalitate in PNL. In afara de faptul ca taie si spanzura peste capul lui Fenechiu la Bucuresti nu il baga nimeni in seama asa ca vrea sa se faca cunoscut si abereaza pe blogul personal.
Noptile trecute a avut un vis si vrea sa il puna in practica la anul: referendum anti- Nichita

Decat sa se gandeasca cum sa il alunge pe Nichita de la primarie mai bine si-ar face strategia de campanie electorala pentru ca au inceput sa aiba probleme deja, o parte din primarii lor au fugit catre PDL. Cum va convinge el oamenii sa il voteze pe Crin Antonescu ? El , personal, mare branza nu va face , a se vedea esecul de la europarlamentare . Cred in schimb ca la aceste alegeri vor scoate un scor mai bun deoarece se vor ocupa de campanie doi oameni destepti, Bodea si Etcu.

4 comentarii:

Paula spunea...

Eu am incredere in Crin Antonescu! Este cel mai capabil sa scoata Romania din acest impas in care se afla ! Este cel pe care o mare parte din romani il vad deja presedinte!

Paula spunea...

Eu am incredere in Crin Antonescu! Este cel mai capabil sa scoata Romania din acest impas in care se afla ! Este cel pe care o mare parte din romani il vad deja presedinte!

Anonim spunea...

Totul este pe dos,acesta este un anti-guvern,care anihileaza ce s-a facut bine inainte…Mai noi familia presedintelui se ocupa de pirotehnie….Emil Boc=marioneta lui Basescu .Face tot ce zice el deoarece nu credea vreodata ca va ajunge premier…MIRCEA GIOANA=PROSTANACUL(a fost numit chiar de propriu presedinte de onoare de ILICI)…OAMENI BUNI TREZITI-VA SI VOTATI CRIN ANTONESCU!!!!!!

Vlad Mercori spunea...

Domnita,

In primul rand, te rog sa iti corectezi textele din punct de vedere ortografic.

In al doilea rand, inainte sa numesti pe unul sau pe altul nulitate, ar trebui sa iti contemplezi propria existenta pentru ca sa fii ziarist la Iasi PLUS este o performanta aproximativ egala cu 0.

E alegerea ta daca vei prefera sa faci vizibil comentariul meu sau nu. De la o ziarista la Iasi Plus ( recunosc nu stiam ca mai exista o asemenea publicatie ) ma pto astepta la orice.

Mult succes.