vineri, 11 septembrie 2009

Dan Carlan, Secretar de stat in minister PSD, caut loc de munca in minister PDL

"Opinia noastra este ca asocierea intre PSD si PD-L, la nivel national, nu este oportuna", declara Dan Carlan joi, in cadrul unei conferinte de presa.
Sa inteleg ca are demisia scrisa, sau urmeaza sa fie demis in acest week-end?

Dialog iesean important - ministrul Mediului, Nemirschi
- Alo, buna ziua domnule ministru. Vrea sa va raportez un eveniment. Intr-o zi la un restaurant din Pacurari ( incepe cu litera C si apartine unui domn, care este sef de institutie iar sotia urmeaza sa fie sefa, in locul unui fost director, care acum ocupa o functie mai mare pe langa un fost pesedist, viitor tata de parlamentar), niste primari galbeni de emotie au ascultat povestea lui Traian si Decebal. La prima intalnire au invatat doar cat de bun este Traian. S-au facut portocalii la fata cand au fost amenintati ca daca nu il sprijina pr Traian vor avea soarta lui Decebal. Nu ma refer la Remes. Tribunul la aceasta consfatuire a fost un domn carismatic, care creste mite si este expert in boturi cu branza. Adunarea aia capricioasa era tare colorata, un primar maiindraznet a venit imbracat in culoarea celor trei trandafiri in speranta ca el lidero se va enerva .

Tinand cont de cele relatate mai sus vreau sa va rog sa ii decontati diurna si eventual sa ii mai dati si o prima de merit deoarece domnul secretar de stat , Dan Carlan era intr-o vizita de lucru si a facut ceva bun pentru Iasi: "a epurat clasa politica ".
Acesta este singurul proiect pus in aplicare de domnia sa la Iasi , in rest, cele pentru ieseni au ramas doar pe hartie.
Eu as vrea sa i se ofere un post la ministerul tineretului si sportului, acolo mai avem un subsecretar de stat si cum "unde is doi puterea creste", poate se va simti ceva si la Iasi.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Hai ma lasi! De ce nu faci si o statistica a deplasarilor cu avionul ale lui Nichita in interesul PSD platite de primarie sau cate zile se afla la Iasi si cate la Bucuresti...

Anonim spunea...

Sau cati bani arunca pe artificii?? cand de fapt distruge cu micii si pastramele lor pavelele de la hala....transformand iasul intr-un mare iarmaroc.Am involuat cu domn' primar..unde altundeva in Europa mai vezi bataia asta de joc de banul public? Cat despre gradul lui de cultura,la domn' primar ma refer ,cred ca un amanunt de genul ca nu stie faptul ca sosete albe se poarta doar la tinute sport .....e prea mult nu? Cer prea mult,asa e .....majoritatea nu stiu acest fapt.