miercuri, 29 iulie 2009

newsiasi- biroul de presa a lui Dan Carlan?

Domnule Dan Carlan, oficial newsiasi este o institutie de presa on line, adica concurenta tuturor si nu este fair play ca un comunicat de presa , semnat de dvs in calitate de presedinte PDL in care prezentati bilantul coalitiei PSD- PDL la Iasi sa apara postat pe acest site in conditiile in care celelalte institutii de presa nu l-au primit.
Am verificat mailul si am vb si cu ceillalti colegi de pe domeniu si nu au primit nimic. Normal este ca acest comunicat sa fie postat pe acest site dupa ce ati trimit comunicatul la toata presa.
Pe de alta parte , un bilant se face in cadrul unei conferinte de presa pentru ca sunt si intrebari suplimentare pe acest subiect.

P.S. In semn de protest nu voi aborda acest subiect. Pentru ca sa nu se mai repete , toti colegii din Iasi ar trebui sa faca acelasi lucru.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mama ei de gramatica. De logica, nu mai zic...

Anonim spunea...

Cred ca glumeshti cand vorbeshti despre ce ar trebui sa faca ceilalti colegi de presa.Nu se va intampla niciodata sa existe unitate. ori sunt prea deshtepti, ori sunt pur si simplu doar sclavi care tre sa duca in redactii tot ce au. Cat despre unitate si colaborare, mai vorbim. Insa nu dispera. Bine ca e cineva cu atitudinea ta care mai spune lucrurilor pe nume. Ca i rest sunt scalvi'pixari" cu totii.

Anonim spunea...

Da' ce, nu stiai ca newsiasi e biroul de presa al lui carlan si, indirect, al lui relu? Edi

Loredana Popovici - ANTON spunea...

asa este anonimule nr1 , daca nu ar fi greseli gramaticale " fanii mei" nu ar mai avea cu ce sa ma critice . O sa mai vezi multe , lasate specia, nu de alta dar sa nu va simtiti frustrati daca nu comentati ceva de rau.