joi, 30 iulie 2009

Pe langa sorici, se taie si lefuri de merit la CJ

"Greseste un ministru cu 700.000 de euro si i se taie pina la urma capul. La Consiliul Judetean Iasi, obrazul e atit de gros incit nu putem taia, cel mult, decit soriciul" spune Iulian Micu pe blogul sau.
Iuliane am o completare
Pe langa sorici la CJ se mai taie si salariul de merit al functionarilor, care culmea, au trudit de le-au iesit ochii , iar cei care au gresit cu adevarat , stau bine-merci cu burtile mari in sus. Ma refer aici la Manciu, iar pe langa el si alti 8 functionari din cadrul CJ. Tare as vrea sa vad si eu care sunt restul care platesc iar daca cei cu adevarat vinovati , SIMIRAD si Cezar Rebenciuc, arhitectul sef vor fi sanctionati .

Mihail Manciu si-a inaintat demisia iar de la 1 septembrie Ctin Simirad isi poate angaja un alt om de incredere. Din pacate , toti cei care au fost angajati personal de el , sunt expirati si depasiti de situatie, insa cine se aseamana , se aduna, nu-i asa?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Din pacate niciun jurnalist din Iasi nu observa ca lui nea Simirad nu ii place sa lucreze cu oameni destepti ci cu toti imbecilii pe care sa ii poata coordona! Mai mult niciun jurnalist din Iasi nu are tupeu sa nu mai scrie nicio porcarie scoasa din burta de nea Simirad! In plus nea Simirad taie si spanzura pentru ca se pregateste sa evadeze in curand din partidul condus la Iasi de Gigel cu capul in curand chel!

Anonim spunea...

Simirad a adus regimul terorii in CJ Iasi. Niciodata nu a fost mai greu sa mergi la servici la CJ Iasi. Cu oricine l-am compara, e ca si cum am compara otrava cu mierea de albine - Simirad este deja toxic pentru judet. A crezut ca o sa vina la treaba usoara, insa nu poate gestiona criza cum trebuie si acum isi da seama ca nu face fata si din panica ataca pe toti din subordine si pe primarii din judetul Iasi. Presa ar trebui intr-adevar sa nu mai publice neghiobiile Marelui Alb, pentru ca se crede o fantana de intelepciune si el este de fapt un butoi cu material radioactiv care sta sa reverse. Cand i se adreseaza reprosuri bazate pe adevar, presa se indestuleaza cu raspunsuri care trimit in derizoriu. Intr-un fel sau altul situatia din CJ Iasi trebuie sa inceteze: ori sa ne lase, ori sa isi revina, ca deja e groasa in institutie si va fi si mai groasa in intreg judetul, in curand.