miercuri, 1 iulie 2009

Fostul bodyguard al fotbalistului Kaka taiat cu sabia in Cotnari

Petrisor Cezar Cazacu din Harlau a plecat din tara in urma cu 4 ani sa munceasca in Italia . A devenit intre timp bodyguardul fotbalistului Kaka , iar ieseanul a avut misiunea ca in decembrie 2007, la decernarea premiului Balonul de aur sa il pazeasca pe fotbalist .










In preajma sarbatorilor Pascale a revenit in Harlau pentru a fi alaturi de fanilie si prieteni . Numai ca aici concetatenii nu l-au privit cu ochi buni si intr-o noapte dupa ce a fost la o discoteca din Targul Frumos a avut parte de o rafuiala autohtona. Adica s-a batut cu niste tipi care aveau asupra lor bate , rangi si sabii. S-a aparat si el si a batut cativa numai ca unul i-a facut felul: i-au taia mana cu sabia.
In acest timp a avut oferte pentru 15 contracte. Vrea sa i se faca dreptate in justitie

18 comentarii:

Anonim spunea...

AR FI FOST BUN UN AVERTISMENT PENTRU IMAGINI VIOLENTE. SECTIUNEA ACEASTA DE TRICEPS MA VA FACE SA COMAND SALATA LA PRANZ. SI LA CINA.

Loredana Popovici - ANTON spunea...

in titlu am spus ca a fost taiat cu SABIA - tu te gandeai ca va fi o poza in care apare el cu mana zgaraiata ? oricum salata este sanatoasa si este bine sa bei si apa plata si sa renunti la sucurile carbogazoase

Anonim spunea...

halal presa faci popovici. si asemenea imagini.

Anonim spunea...

Poza asta e ,,putin''modificata;)
Facuta cu cartoonist ...vrajeala ieftina

Anonim spunea...

Loredana da nu esti informata deloc. Petrisor Cazacu este un puscarias notoriu care ultimii ani a stat in puscarie nu a fost nici un bodyguard pe undeva. Mai verifica si tu inainte sa dai asemenea stiri.

Anonim spunea...

Domnisoara Popovici ....esti varza ....asta e un puscarias ...un parazit social care profita de pe cei care pun botu` ..in cazul asta dumneavoastra.

Anonim spunea...

daca vreti sa stiti mai multe despre badiguardul lui kaka intrebati-o pe sotia lui maria

Anonim spunea...

intrebatio pe nevasta lui cine e cazacu cezar

Anonim spunea...

nu va dura mult si isi va face dreptate cezar

Anonim spunea...

sa ma fac ceva pe tigani aia borati au taiat bunatate de sportiv

Anonim spunea...

mai el a stat in puscarie nu a fost nici o garda de corp.a lucrat la o firma si firma il trimitea nu ca vezi doamne Kaka l ar fi vrut pe Cezar Cazacu sa l apere...aaa si inka ceva de ce il ia lumea drept sfant ca e un puscarias care a terorizat fete si le a violat..!!!! o tipa din cauza lui s a spanzurat...nu i mai luati apararea ca e un dobitoc si un muritor de foame.

Anonim spunea...

un puscarias si un gainar care a stiut sa bata numai femeile si cand s-a intalnit si el cu baietii a incasat-o,e drept nu trebuia in halul asta da si-a meritat-o,mergea in discoteca si se lega de pustime,asa e un bodyguard
?

Anonim spunea...

cezar cazacu s-a batut sambata seara si a distrus un bar in hirlau.nu s-a facut nici-o plingere pina acum deoarece tot hirlaul e terorizat de cazacu.

Anonim spunea...

ce pot sa zic...eu il stiu din vedere pe cazacu...si stiu ce-i poate capul iar in legatura cu cei ce au facut asta...nu sunt tigani...ei au sarit in apararea unei fete...pentru ca vroiau sa o ia cu el...si mai aveau cateva fete...care erau speriate...asa k nu e nevinovat...asa cum se spune...el a cautato.....:D

Anonim spunea...

vb toti in necunostinta de cauza a fost bodyguardul lui kaka taceti din gura dracu

Anonim spunea...

un om fara creier e cu frica-n cur,
ce tot al umflatii?

Anonim spunea...

da a lucrat la o firma de paza si protectie dar era printre primii 3 din 200 de persoane!!! nu trimitea firma un fraier sa il pazeasca pe kaka. din cate am inteles e recuperat cu mana 70-80%!!!

Anonim spunea...

cazacu asta e un puscarias notoriu...il stiu foarte bine...ce garda de corp?e mare de la natura nu ca ar fi facut vreun sport anume..s-a umflat la puscarie cat a stat...facand flotari prin camera...nimic mai mult?scrie undeva de el ca ar fi facut vreun sport de performanta?nu...cu siguranta...e un puscarias...fb ce a patit..sa se invete minte...