joi, 4 decembrie 2008

Cine va avea dreptul la vals? in niciun caz oprea

ora 12 sediul PDL , anuntata mareeeeeeeee conf de presa cu mihaela popa, petru movila, daniel oajdea, dumitru oprea, nicusor paduraru marius spanu si banuiesc ca vine si gabriel grigore .
Primii doi sunt convinsa ca nu vor fi la conferinta deoarece nu se afla in Iasi , desi ar fi trebuit sa stie cei care convoaca conferintele , pentru ca acolo la organizatia municipala nu se discuta ci ar trebui doar sa se execute . Astept cu interes explicatiile domnilor cu privire la lipsa domnilor Popa si Movila.
Tot curioasa sunt daca vor cere demisia lui Dan Carlan . Ar fi o dovada de lasitate enorma deoarece Carlan este la Bucuresti. Spun lasitate deoarece aveau timp pana acum sa isi manifeste nemultumirea cand era si DCl in Iasi.

Un comentariu:

Dan Gheorghe spunea...

intrebarea e cum vor arata clasamentele astea peste sase luni. sa vedem atunci cata popularitate vor mai avea partidele care intra acum la guvernare, cate procente va avea partidul ramas in opozitie. dar mai ales cate procente vor avea partidele care n-au intrat acum in parlament. parerea mea e ca anul 2009, cel plin de criza economica, va rasturna ordinea procentelor de acum. mai ales ca se vorbeste deja de anticipate. si cei din urma s-ar putea sa fie …