luni, 15 decembrie 2008

Bye bye Brailean

Miorita laie, laie bucalaie , de trei zile incoace gura nu-ti mai tace . Ei bine , pentru ca Tiberiu Brailean nu si-a tinut gura si a inceput sa arunce cu noroi in dreapta si in stanga despre seful sau de partid Dan Carlan , si mai mult, i-a cerut si demsia de la conducere, acesta va ramane cu buza umflata deoarece conferinta de presa pe care a sustinut-o astazi va avea si urmari : nu va mai fi membru al PDL Iasi .
Suntem bombardati cu fel de fel de informatii. L-am intrebat la conferinta daca va pleca din partid si a spus clar NU insa aflam dupa cateva ore ca Tiberiu Brailean si -a depus demisia pe motive personale dimineata la ora 8.30. Eu personal acest lucru nu il cred deoarece ni s-ar fi spus ce scrie in acea demisie. Brailean se jura ca nu a facut acest lucru insa spune ca si-a prezentat demisia din partid anul trecut. Cel mai probabil acea hartie va fi scoasa de la naftalina si bye bye Brailean din CJ , pentru ca isi va pierde si mandatul de consilier judetean.
Brailean spune ca alti 10 colegi vor demisia din partid a lui Dan Carlan . Unul care isi doreste foarte mult scaunul de sef este Daniel Oajdea.
Ca il dau afara din PDL este foarte bine , deoarece nu este normal sa ai pe cineva in interior si sa toarne absolut tot la presa. Daca voi avea posibilitatea din punct de vedere tehnic, voi posta si conferinta de presa integrala a lui Tiberiu Brailean. Vorba romanului, fiecare pasare pe limba ei piere.
Si totusi , Brailean azi in ce calitate a vorbit de fost membru PDL sau de simplu cetatean ? Vom vedea in zilele urmatoare , oricum eu nu am o impresie buna despre Brailean. Din moment ce iti permiti sa vorbesti foarte urat despre o colega doar din cauza ca nu arata ca un fotomodel, acest lucru dovedeste ca nu are caracter.

PS Nu am sa uit cum se balacareau Brailean si Simirad iar acum sunt foarte buni prieteni . Ma lasati cu astfel de atitudini ?

Un comentariu:

Anonim spunea...

E incredibil cum involueaza oamenii. Din pacate ni se ofera din ce in ce mai multe astfel de exemple in ultimul timp. Si Brailean avea impresia ca e intelectual. Pacat ca unii aleg aceasta maniera degradanta de a se manifesta. Nu am sa inteleg niciodata ce determina unintelectual sa decada in asa hal incat sa se manifeste ca ultima precupeata. Il admiram pe scriitorul Tiberiu Brailean, dar daca e asa cum spui tu, ca s-a certat cu dna Nedelcu, doar pentru ca ea nu arata ca fotomodel, e clar ca a decazut. Dar de ce asa urat, nu am sa inteleg.
Gabi C.