luni, 15 decembrie 2008

Ca la TVR : daca esti fiul lu tata ajungi la Bucuresti

Intotdeauna am avut o problema cu postul public de televiziune din doua motive : aici se fac angajari pe criterii de rudenie adica mama, tata , sora , nepoata, cumatra si in unele cazuri si vecina . Cel putin asa este la Iasi la postul public de televiziune. Si doi , mai platesc si eu din banii mei si da si statul bani ca sa ce ???? Sa aiba soferul directorului de la Iasi 21 de milioane de lei , fiu-su 24 de milioane de lei , nici nu stiu care este prenumele asa ca ii spun Arhire Jr. Avea la angajare ca in seara asta, recunosc cam tarziu , am aflat ca prezinta stirile sportive la TVR 2. Prima data nu stiam de unde sa il iau deoarece , culmea, avea un aer provicial, dupa care mi-am amintit. Ca sa fiu mai scurta in exprimare , nu are fata de Bucuresti insa cum are o mare calitate, aceea de fiu al directorului de statie , iata ca , a ajuns si la capitala. Sa nu fiu inteleasa gresit , nu am incercat sa ma angajez acolo si am fost respinsa, consemnez doar ce ma seaca de mai multa vreme si acum mi s-a aprins beculetul de sarbatori.

Am auzit nenumarate cazuri cu oameni care aveau experienta si nu au fost anjagati deoarece " aveau prea multa calificare pentru job" Si uite asa la TVR Iasi esti angajat doar daca ai pile la derector, care , am sa mor si nu am sa pricep cum un reporter de pe sport a ajuns sa conduca o filiala locala . Intre timp cineva mi-a spus ca ar fi cica protejatul lui Solcanu , Fenechiu si Nichita. Ce se mai spune despre directorul de statie din Iasi : toata viata lui a fost bugetar dar are doua vile si casa de vacanta, aduce in tv tot felul de fetite, pe pile sau bani, si le da o sumedenie de sporuri sau prime, in timp ce citiva de acolo trag serios pe salarii fixe. Pentru primarul Nichita intervenea personal pe linga moderatori si-i soma sa fie binevoitori, cum intra in biroul de director prima grija e sa scaneze 30 de minute o sumedenie de site-uri porno, iar pe cind era simplu reporter mai facea si comentarii porcoasa sa-l auda toata redactia.

Sunt oameni care lucreaza in televiziunea publica si ii apreciez, foarte multi chiar , insa nu suport genul asta de oportunisti care, cu banul public fac ce vor ei . Respect echipa de la matinal a TVR Iasi si nu de putine ori Horia m-a invitat sa fac revista presei. Si la Bucuresti la fel , sunt oameni pe care ii apreciez foarte mult insa prea multe porcarii se fac in aceasta televiciune: unii efectiv hamalesc iar altii huzuresc doar ca indeplinesc cateva criterii : se cunosc cu directorul sau alti sefi de pe acolo .

PS . Dupa acest material ma indoiesc ca mai pun piciorul in cladirea de la TVR Iasi .

6 comentarii:

Anonim spunea...

Nu e singura institutie in care se intampla asta! Nu toti avem norocul sa fim copii lui tata si lui mama!!Sau sa fim amantii si amantele oamenilor puternici. Asta e viata. Trebuie sa o traim, printre acesti mari oameni de valoare a caror singura calitate e ca sunt copii cui trebuie.

Anonim spunea...

mare dreptate ai Loredana, un linge c.. il gasesti des la Onix, vezi cu cine este la masa ca sa sti si cui

Anonim spunea...

Sarut mana Loredana,

Nu uita ca V.Arhire este membru supleant la CNA din partea PSD-ului...
Asadar totul se leaga....

Anonim spunea...

pacat ca nu ai aflat si de dosarul de viol asupra unei minore in urma caruia a devenit si informator la secu. ca sa nu fie judecat. e din timpul de cind se prefacea ca e profesor la sportiv si se juca de-a mama si de-a tata cu elevele! ce zici?

Loredana Popovici - ANTON spunea...

mda , am aflat acum si sunt scarbita

Anonim spunea...

Asa e. Abordeaza , te rog, in una din zile si subiectul altei televiziuni iubite, Telem