duminică, 7 decembrie 2008

Traian Dobre nu s-a resemnat si vrea sa isi scoata nora din Parlament

Deoarece nu poate spune probabil raspicat acasa ca el trebuia sa iasa deputat si nu Cristina Dobre , se pare ca Traian Dobre cauta fel de fel de metode pentru a se mai remarca prin presa asa ca pune un primar sa formuleze un comunicat de presa din care sa rezulte ca 16 organizatii liberale plang dupa Traian Dobre.
Ce nu stie domnul primar e ca ex deputatul a fost la BEJ cu doi avocati insa i s-a explicat clar ca s-a legea a fost aplicata ca la carte si nu mai are dreptul la un mandat. Nu inteleg de ce mai face acest circ deoarece avea posibilitatea atunci sa faca contestatie , dar in fine oricum ce se intampla pe scena politica nu are logica

16 organizaţii PNL îi cer lui Traian Dobre să depună contestaţie la BEC

La iniţiativa primarului comunei Costuleni, Dumitru Harabagiu, 15 organizaţii PNL din Colegiul Răducăneni 1 au semnat un memoriu în care îi solicită lui Traian Dobre să depună contestaţie la Biroul Electoral Central (BEC). Este vorba de contestarea modului în care au fost efectuate redistribuirile mandatelor de parlamentar, în urma alegerilor care au avut loc la 30 noiembrie. Grupul de iniţiativă a precizat că în cazul lui Traian Dobre a fost încălcată flagrant Legea nr. 35, articolul 48, alineatul 4. „A fost o ilegalitate, Traian Dobre a fost nedreptăţit deoarece lui trebuia să-i revină mandatul de deputat şi nu Luminiţei Iordache, de la PSD. Biroul Electoral Judeţean (BEJ) a omis parcurgerea unei etape de redistribuire a mandatelor şi a trimis BEC lista. BEC a făcut redistribuirea, deşi aceasta trebuia făcută de BEJ şi astfel Traian Dobre ar fi primit mandatul de deputat în urma redistribuirii. Solicităm domnului Traian Dobre să depună contestaţie în termenul legal de 10 zile, deoarece are posibilitatea de a intra în legalitate şi de a primi mandatul care i se cuvine. A fost o greşeală de soft în aplicarea acestei legi şi greşeala trebuie reparată. Memoriul nostru îl vom depune şi la Organizaţia Judeţeană PNL Iaşi. Îl rugăm şi pe domnul Relu Fenechiu să-l lămurească pe domnul Traian Dobre pentru a depune contestaţia la BEC”, a declarat primarul Dumitru Harabagiu.
Tel. Dumitru Harabagiu: 0728 931 233 sau 0740 670 521

2 comentarii:

Anonim spunea...

vezi pe blogul lui Florin Ghetau. Nu va face nimic Dobre. E o gogorita faza asta!!!!Mai multa documentare nu ar strica. Nu de alta dar s anu se spuna apoi ca dai dume!!!

Loredana Popovici - ANTON spunea...

pe mine ma enerveza oamenii care comenteaza si nu isi dau numele ; aici nu e vb de documentare e doar vb de a posta un comunicat de presa