luni, 15 decembrie 2008

Brailean si Narciza Nedelcu nu se suporta

Ei bine, inainte de inceperea sedintei de Consiliu Judetean doi consilieri mi-au atras atentia , este vorba de Tiberiu Brailean si Narciza Nedelcu. De ce ? pentru ca se certau .
Dicutia intre cei doi ( ce am reusit sa mai prind )
Brailean : "Dumneavoastra daca iesiti in strada, alungati alegatorii . Vedeti-va de lungul nasului si mai uitati-va in oglinda"
Totul a pornit de la faptul ca Narciza Nedelcu i-a reprosat colegului de partid ca nu a ajutat-o in campania pentru parlamentare.
L-am intrebat cand a iesit pe hol , de ce v-ati certat si mi-a raspuns : " Pentru ca este o proasta . M-a luat la rost ca nu i-am facut campanie . Da ce voia sa merg cu ea prin glod , pe acolo unde a umblat ea , la tara ?"

Am sa revin si cu replica doamnei in cateva minute deoarece acum vorbeste seful statului.
UPDATE
Narciza Nedelcu ii transmite lui Tiberiu Brailean urmatoarele : " Daca sunt grasa nu inseamna ca sunt si proasta "

7 comentarii:

Anonim spunea...

Si care e stirea?Ca s-a certat Narcisa cu ridicolul ala de Brailean? Crezi ca mai intereseaza pe cineva ca se cearta doi looseri? Seamana cu cearta celor doi candidati care s-au stropit cu apa degeaba, ca nu au fost alesi deloc nici unul nici celalat!! Mare branza!!!!!

Loredana Popovici - ANTON spunea...

auzi draguta, pe blogul meu postez ce vreau eu asa ca ma lasa pe mine rece ca nu vezi tu aici nicio stire

Anonim spunea...

hahaha
mai aveau putin si faceau ca cei doi de la B1 TV care s.au stropit cu apa. Pe Narciya Nedelcu o inteleg. Nu a fost sustinuta deloc de partid. Iar reactia lui Brailean e tipica a unui ipocrit care striga pe toate drumurile ce trebuie facut, iar cand e sa puna umarul, riposteaza ca un marlan. Astia ne sunt intelectualii. Nu degeaba il bumbaceste Simica. Are si el dreptatea lui!!!
Gabi C.

Anonim spunea...

narciza nedelcu ... o cunosc si o stiu si rusine pdl ca are asemenea oameni in mijlocul lui. desi daca as fi avut banii ei as fi cotizat si eu sa-mi cumpar un loc ca si ea!

Anonim spunea...

narciza are dreptate !!!

Anonim spunea...

nedelcu e o curva care a avut noroc in viata si i-a iesit da sa o vad cum trece de criza ca nu mai are nici o comanda, a trecut firma pe numele lui nepoatsa si o baga si pe aia in puscarie :))

Florin spunea...

( Anonim spunea ...) Chiar esti un jegos, frustrat ca nu ai banii d-nei Narciza . Munceste pentru bani fraere si nu te ascunde in anonimat