miercuri, 29 octombrie 2008

Intalnirea dinaintea furtunii?




La pranz ma aflam intr-un local din centrul Iasului unde se gateste foarte bine si pe cine credeti ca vad acolo? Doi tineri politicieni care candideaza pe colegiul meu, adica colegiul 11 pentru Camera Deputatilor - Cug - Zona industriala. Catalin Ivan de la PSD si Costi Neagu de la PDL , cu un ceai in fata , puneau colegiul la cale probabil.
Tinand cont ca erau destul de relaxati banuiesc ca nu discutau in contradictoriu si erau pe aceeasi lungime de unda. Un lucru este clar, la mine in colegiu nu va fi o campanie urata pentru ca ma indoiesc ca cei trei candidati, ma refer aici si la Cristina Dobre care este de la PNL si este tot tanara, se vor porcai cum se va intampla cu siguranta in alte colegii. Pentru cei care locuiesc in Zona Industriala,Frumoasa si Cug , cel din stanga este Ivan iar cel din dreapta este Neagu.
Acu intrebare pentru seniori , domnilor Nichita , Carlan si Fenechiu pe cand o intalnire la o cana de ceai unde sa discutati proiectele importante pentru Iasi ? Imi amintesc ca la dezbaterea de la Astoria cu jurnalistii de la Realitatea TV si Cotidianul v-ati certat ca la usa cortului si dadeati vina unul pe altul pentru esecurile inregistrate la Iasi.

P.S. Oare ce au discutat ?

Niciun comentariu: