marți, 28 octombrie 2008

Geani, draga mea nu ai dreptate




O parte dintre voi stiti deja ca am o sora geamana. Din pacate , pe cat de apropiate eram in copilarie si adolescenta pe atat de departe suntem una de cealalta acum. Motivul : nivelul scazut de trai din Iasi a determinat-o sa plece in alta tara .Acolo in doar doi ani de zile a reusit sa faca ce nu a facut 30 de ani in Iasi ( hai sa zicem 10 de cand s-a casatorit. Are un job bine platit copii invata bine la scoala, are apartament are masina . Este adevarat ca munceste mai mult de 8 ore dar macar este platita pe masura . Si in Iasi muncea peste 10 ore dar era platita prost si cum are de crescut 2 fetite a fost nevoita sa plece , deoarece este o mama care vrea sa asigure un nivel de trai bun copiilor. Dupa cum spuneam , am reusit .
De ce spun acest lucru:imi citeste blogul si articolele din ziar iar la telefon mi-a spus " Lory , esti prea dura in comentariile tale ...nu te stiam asa , erai o fire mai calma".
I-am spus eram , dar cand vezi ce se intampla in jurul meu chiar numai pot sta calma. Asa ca sunt furioasa pe toti cei care vorbesc de nivelul de trai ridicat de la noi din tara , de cat de bine si frumos este la noi in Iasi si tot asa .. adica placa folosita de politicienii nostri.

4 comentarii:

Marius Bojor spunea...

M-am mirat cand am aflat - de curand - ca ai o sora geamana si eram foarte curios sa o cunosc, sa vad cat de mult semeni cu ea. Cat despre postarile pe un blog... in scris o persoana se exprima altfel, iar pe un blog exprimarile sunt si mai personale si poate mai caustice din cauza ca "e blogul meu"... Pe de alta parte, masura interesului asupra ceea ce scrii este data de comentarii si la postarile placide nu comenteaza nimeni:)

Anonim spunea...

marius, pe blog imi exprim sentimentele reale . Aici imi pot permite ca in calitate de cetatean sa imi spun toate nemultumirile mele . Avantajul meu e ca am posibilitatea sa intru in dedesubturile problemelor si sa comentez in momentul in care cine afirma ceva sau in momentul cand aflu ceva. Oricum interesant e ca tot viata privata a unei persoane primeaza la noi , poate daca dezvaluiam o neregula nu aveam asa de multe citiri ca acum cand mi-am facut public o parte din viata mea privata.

Anonim spunea...

ai perfecta dreptate...

Anonim spunea...

http://lumerkoz.edu Is it so important?, http://rc8forum.com/members/Buy-Zithromax.aspx tagge telecasting http://www.comicspace.com/adalat/ unsolvable ultrafine http://barborazychova.com/members/Buy-Lexapro.aspx statefrom thembombs http://riderx.info/members/Buy-Dostinex.aspx therefor http://barborazychova.com/members/Buy-Levaquin.aspx boholviii noses