joi, 30 octombrie 2008

Eugen Ticau cauta printese


Ei bine daca tot se apropie campania electorala trebuie sa va spun cu ce se ocupa candidatii nostri inainte de campanie . Daca miercuri i-am prins la un ceai pe social democratul, Catalin Ivan si democrat liberalul, Costi Neagu, azi va povestesc ce face un liberal. Ei bine, la ceas de seara intr-un club din Iasi, nu dau nume deoarece nu fac reclama gratuita, se afla un candidat la Parlamentul Romaniei, de data aceasta de la PNL. Este vorba de carismaticul Eugen Ticau, directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (CRPDRP) Iasi. Acesta s-a delectat cu 12 dudui, studente la diferite facultati din Iasi. Si ca sa nu fiu foarte rautacioasa trebuie sa mentionez ca acesta facea parte din juriul concursului de frumusete "Printesa vinului de Cotnari"

Sa stiti ca nu a fost prea indulgent la note a dat 6 si 7 la fete. Adevarul e ca nici nu au avut o prestatie f buna. Domnule Ticau mai zambiti cat mai puteti pentru ca va asteapta o campanie f grea.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Traznet!Dumnezeu si-a facut blog pentru romani!Afla ce-i place lui Dumnezeu in ultima postare exclusiv pe http://blogulluidumnezeu.blogspot.com si vizioneaza videoclipurile extraordinare din fereastra youtube inclusa.Trimite acest mesaj mai departe in lista ta,ca sa stie toti romanii de pretutindeni din lume ca El ii iubeste!
Ultimul articol scris demonstreaza ca nu este deloc o tampenie...cititi cu ATENTIE!

Anonim spunea...

stimata duduie Loredana,
chiar considerati ca este adecvat termenul "dudui"?

Anonim spunea...

stimate domnule anonim, dex -ul spune asa :duduie - persoană de sex feminin până la căsătorie; fată; domnişoară.
Cum toate erau mult mai mici decat mine, da, sunt niste dudui iar termenul este adecvat? Pana la urma care e problema ta? Si daca tu crezi ca m-ai jignit cum mi te-ai adresat, sa stii ca te inseli
Oare de ce romanul vede tot timpul numai partea urata a lucurilor?

Anonim spunea...

Eugen Ticau e un tip super-de -treaba! Vorbesc in cunostinta de cauza!