marți, 7 octombrie 2008

Catalin Ivan candideaza pe colegiul 4 din Iasi

Cum era si normal am urmarit sa vad cine va candida in zona unde locuiesc eu, adica in cartierul Frumoasa. De la PNL va fi Cristina Dobre, manager la spitalul de Recuperare iar de la PDL un tanar, care nu a spus multe lucruri pana acum, Costi Neagu. Este cunoscut ca si persoana sustinuta de liderul Dan Carlan iar activitate in cadrul partidului nu prea a avut. A anuntat cu ceva timp in urma un proiect ce ii viza pe tinerii din partid dar se pare ca a ramas doar cu anuntul deoarece nu s-a mai concretizat(cel putin asa stiu eu). Nu sunt nume care sa imi fie pe plac asa ca a mai ramas PSD-ul sa anunte . Am intrebat si se pare ca am aflat.
Surse neoficiale, dar demne de incredere mi-au spus ca tanarul pesedist Catalin Ivan va candida la mine in Frumoasa, adica pe colegiul 4.
Deci tot un tanar. De data aceasta un tanar care a fost destul de activ chiar daca se spune ca este sustinut de Nichita si din acest motiv a reusit sa ajunga consilier local, apoi judetean .
Abia astept sa vina candidatii la mine in cartier sa vad cum se vor purta cu electoratul . Voi participa si eu, in calitate de cetatean, la dezbaterile lor sa vad cum ma vor convinge sa ii votez.

6 comentarii:

Anonim spunea...

din ce vad are si cele mai mari sanse. poate cei din generatia mai tanara vor reusi sa fac mai mult decat ai mai batrani. Succes tinerilor!

Anonim spunea...

L-am mai vazut pe acest tinar Ivan. L-a "facut" Geoana la concursul pentru europarlamentare ca sa nu cistige el locul 1 asa cum merita, ci unul de la Suceava. E un baiat destept si cu mult bun simt!

Anonim spunea...

Cu orice numai cu bun simt nu. Il cunosc pe Ivan. E foarte pervers.

Anonim spunea...

interesante opiniile voastre , mai astept detalii

Anonim spunea...

Anonimule curajos trac ce esti ai nr meu de tel 0021222476504 suna-ma sau sau da-m si tu nr de tel sate sun si sa-mi spui la urechea mea personala de la purtator de ce e pervers
viteazule anonim

Anonim spunea...

SE VEDE CA D-NUL CATALIN IVAN ARE O CAMPANIE ELECTORALA FACUTA DE UN PROFESIONALIST,TOTUL E FOARTE BINE GANDIT.ARE UN MARE MERIT CA STIE SA SE INCONJOARE DE SPECIALISTI.VA FI UN FOARTE BUN REPREZENTANT AL CELOR CARE IL VOR VOTA.VA SFATUIESC SA FITI ALATURI DE EL.