joi, 17 ianuarie 2008

Nouă oameni de afaceri vor investi în clubul Poli Iaşi

Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, a declarat în această după amiază în cadrul unei conferinţe de presă, că nouă oameni de afaceri vor investi la clubul de fotbal Politehnica Iaşi.

Potrivit declaraţiilor primarului, aceştia sunt Iulian Dascălu, Ioan Prisecaru, Bogdan Cihodaru, , Maricel Popa, Gheorghe Avram, Dragoş Pavel, Lucian Grecu, Constantin Benţa şi Viorel Roman. Iulian Dascălu va deţine 26 % din pachetul de acţiuni iar ceilalţi investitori vor avea câte 4 %.

“În acest moment, prioritatatea pentru noi este achitarea datoriilor, care sint de 33 miliarde lei vechi la stat si 4 miliarde la furnizori, si transferul de jucatori in valoare de 700.000 - 1.0000.000 euro", a declarat primarul Iaşului,Gheorghe Nichita. La Clubul de fotbal Politehnica Iaşi, investitorii privaţi vor deţine 58%, iar Consiliul Local Iaşi va avea 42%.
Sursa Amos News

Un comentariu:

blogul lui Gabi spunea...

Va fi interesanta partea cu Cihodaru care acum finanteaza la doua capete , precum Patriciu finanta si PSD si PNL. Cihodaru finanteaza cica si PSD si PD-L. pe de o paret da o mana de ajutor lui Gigi, pe de alta il arde in 7 Est. Interesant!