luni, 21 ianuarie 2008

24 ianuarie, munca de boieri ptr ziaristi cu ghinimelele de rigoare

pe 24 ianuarie vin la iasi vin toti de la bucuresti . Cred ca o sa imi iasa pe ochi unirea , basescu cu un program, tariceanu cu altul
Chiar vor juca cei doi hora unirii la Iaşi? , eu nu prea cred

6 comentarii:

blogul lui Gabi spunea...

pai cred ca ar trebui s afacem doua tabere si sa le aducem o placa pe care sa joace mah jong. Jocul in sine e simpatic foc si cere gandire si strategie. ca sa vedem cine va invinge si sa facem si noi galeriile de rigoare. Asta in gluma la modul serios nu vad de ce ti ar sari ochii. tariceanu pleaca de akolo la Casa Studentilor unde vorbeste cu lacheii de serviciu sau de pe tura de atunci iar Base va pleca direct la aeroport. Am inteles ca Olteanu vine cu o zi inainte, iar lipit ca abtibildul de suita va fi eternul zambaret Fenenstein si etern ranjitul Adomnitei. Nu cred sa fie nebunia ce se prevesteste a fi. Va fi mai nasol seara de 24, la cocktailul dat de primarie cand bietul Andrei Trofor va urmari cu degetelul graficele cu numele yiaristilor preferati pe care ii va lasa sa intre in Primarie. Deci......... un happy 24 ianuarie,. Sa ne unim cu totiiiiiii!!!!!!!

Loredana Popovici - ANTON spunea...

ha ha ha ....adica intrarea e pe baza de invitatie la primarie ???
nu stiam asta ...am uitat de evenimentul asta ...
olteanu va partiocipa la zilele colegiului national , unde va fi si ministrul of course

DANGA Marius spunea...

da, va fi, probabil, o desfasurare de forte. la comentariul lui Gabi nu prea am inteles faza cu "lacheii" ... si ... "de serviciu"? cer prea mult daca as vrea o explicatie?

Anonim spunea...

atentie la modul de redactare

blogul lui Gabi spunea...

S-a notat atentionarea! Scuze! Era ora tarzie! Si diacriticile astea ma omoara! Am diverse sisteme de diacritice pe care le toto schimb pt simplul fapt ca trec prin foarte multe locuri si deschid si lucrez la mai multe calculatoare de la plecarea si pana la intoarcerea acasa! Asa ca sorry! Dar voi fi mi atenta!Promit!

blogul lui Gabi spunea...

Pentru Marius insa ii voi spune ca sunt niste exemplare pe akolo care raman asa cu ochii in soare cand vad pe prea marii zilei. Sa nu fim ipocriti sa spunem ca sunt oameni integri si cu coloana vertebrala solida toti. Imi aduc mereu aminte de fazele de inceput cand si la ocuparea unui loc de munca incerci la inceput sa faci pe plac sefului, fie el si de partid. Nu generalizez! Atentie! Nu ma refer la cei care s-au facut deja cunoscuti prin diverse iesiri la rampa. Ci la cei care, la fel ca si altii din alte partide simt nevoia sa se incline mai mult decat trebuie sau sa ia pozitia pres. Nu vad de ce te simit jignit din moment ce nu faci parte din aceasta tagma. si uite asa facem trafic Loredanei. !!!!!!!!!! E datoare cu un suc! de grepe!! santal de preferinta!! Sa ne mai taie greata!!!!!!!