vineri, 30 ianuarie 2009

Nicoleta Deciu - purtator de cuvant la Prefectura Iasi

Iata o veste buna pentru noi , puratorul de cuvant la Prefectura Iasi va fi carismatica Nicoleta Deciu , fosta colega de breasla, actualmente purtator de cuvant la Politia Comunitara.
Eu personal ma bucur foarte tare , mai ales ca am fost si colege la radio Vox T si stiu ce ii poate minte ; este o persoana cu mult bun simt si o adevarata profesionista.

PS. Draga mea , sper sa faci lobby pentru noi sa avem un birou de presa . Am si o sugestie , spatiul unde functioneaza ( inca functioneaza) cabinetul de parlamentar a liberalului Relu Fenechiu.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Carismatică????? Să fim serioşi!!! E doar o tipă de treabă!! Să nu exagerăm!! Si nu ti se pare ca esti cam modesta dorind doar barlogul Fenechian? Daca se poate, cu tot ce e kolo neatins, iar tu sa stai exact pe fotoliul sau de lider PNL (chiar daca vremurile de glorie sunt demult apuse), nu? Nu ar fi mai potrivit poate chiar in birou cu prefectul?

Loredana Popovici - ANTON spunea...

nu sunt modesta si asta sunt eu. Pe de alta parte daca erai informat ai fi stiut ca acolo a fost biroul de presa pe vremea guvernarii PSD. Cat despre ce are Fene in birou, sunt ale lui si e normal sa si le ia asa ca nu mai are sens sa comentez .
Nu stiu cine esti dar dupa cum te-ai exprimat imi imaginez ca esti o persoana cu multe frustrari

Anonim spunea...

Waw!!! Ce schimb de replici taioase intre doi porumbei de presa, presupun!!! Nu cred însa ca va convinge pe prefect sa dea un birou de presa mai bun decat cel care este acum. Mie mi se pare chiar ok acel birou. E spatios. Akolo insa trebuie o persoana care sa stie sa decoreze acel birou in asa fel incat sa te simti bine cand treci. Si cred ca Nicoleta, la cat de distinsa e ea, va reusi sa fie o gazda buna pentru ziaristi!! Acum depinde foarte mult si de persoanele care se vor perinda pe akolo. Din punctul meu de vedere sunt cativa din presa care nu ar trebui lasati nici macar sa treaca de bariera. dar asta e cu totul altceva!!! Prevad insa o mare rezerva in ce il priveste pe Victorel Lupu in a comunica cu presa. Si semnalul este deja dat. venirea Nicoletei, care are o diplomatie a ei este semnalul ca Victorel Lupu nu va fi prea dispus sa stea la palavre cu ziaristii. In ce priveste biroul lui Fene, cred ca acolo ar fi bine sa se instaleze o sala de relaxare pentru ziaristi!! Ca sa nu mai toceasca acele sarmane canapele!!Şi in acea incapere să fie dotata cu Biblioteca, pentru cei care vor dori sa citeasca, cu biliard, cu loc pentru Darts, cu chestii din astea care sa mentina mintile jurnalistilor in alerta. Serios. Nu cred ca partea cu biblioteca va da roade. Sunt multi care nu prea citesc ci doar muncesc!!! Si nici macar nu gandesc!!!!
Gabi C.

Anonim spunea...

O felicit pe Nicoleta pentru nominalizare.
Sa fie intr-un ceas bun!