miercuri, 21 ianuarie 2009

Mitica Rebegea nu va mai fi comandantul Aeroportului

Unul dintre oamenii care s-au dat peste cap sa rezolve situatia aeroportului se pare ca este nevoit sa renunte . Este vorba de comandantul Mitica Rebegea care de maine nu va mai fi seful Aeroportului. Este interesant , mai ales ca saptamana trecuta am auzit ca cineva din interior doreste foarte mult fotoliul lui Rebegea si uite ca nu a durat mult si s-a pus in practica.
Va fi maine la diverse un proiect de hotarare la CJ prin care se va lua act de incetarea raporturilor de munca.Voi reveni cu amanunte

3 comentarii:

Anonim spunea...

sper ca ai nostri consilieri alesi pe liste sa nu asculte orbeste de simirad si sa gindeasca cu propriul creier. prin urmare, sper ca miine sa nu se aprobe acest proiect de hotarire si sa nu-l lase pe mitica rebegea sa plece de la aeroport. ar fi o mare pierdere, mai ales ca a fost singurul comandant care nu a furat de acolo, asa cum au facut cei care au fost inainte . sa ne mai lase simirad cu oamenii lui pe care vrea sa ii puna pe functii banoase. nimeni nu stie mai bine problema aeroportului decit rebegea.

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Trebuie sa tii cont de faptul ca nu a fost demis ci si-a dat demisia si din moment ce Simirad i-a aprobat-o ma indoiesc ca ai nostrii consilieri vor face scandalul cat casa si vor incerca sa il convinga pe Rebegea sa revina asupra demisiei.
De cealalta parte , consilierii judeteni, marea majoritate sunt noi si pun pariu ca mai mult de jumatate din ei nu stiu cine este comandantul aeroportului. Acum ca s-a facut public si se scrie o sa aiba ocazia sa vada cine este . Realitatea e ca cei din vechea garda care au fost pe timpul " domniei" lui Flaiser, incep sa se retraga si nu ca ar fi incompetenti ci pentru simplu fapt ca TREBUIE sa vin altii

vladutz de dh spunea...

Stii cum se spune? Ce e bun nu dureaza mult! A fost invins de "sistem"!