vineri, 23 ianuarie 2009

God have mercy



Ora 19.oo , locatia hotel Astoria, Gala Premiilor de Excelenta a PDL - "Reunim valori" . S-a intarziat putin startul evenimentului si uite asa aproximativ de 100 de persoane stateau frumusel la usa salii Creanga de Astoria si asteptau sa fie lasati sa intre.
A inceput si acum totul este frumos , s-au acordat cateva premii si urmeaza sa mai fie date.
Interesant a fost ca la eveniment a cantat si corul Filarmonicii, profesionisti nimic de zis in schimb au starnit rumoare in sala deoarece au inceput recitalul cu "Aleluia" iar marea majoritate a invitatilor ascultau plictisiti iar unii dintre ei au inceput sa comnteze : trei trandafiri plus unu fac patru trandafiri si e normal sa te simti ca la inmormantare" .


Toate bune si frumoase, m-am asezat la o masa imi pot conecta laptopul la o priza si uite ca un personaj a reusit sa imi strice seara. Imi vedeam de treaba mea si el se tot baga in seama si cum l-am ignorat a inceput sa comenteze cu cei din jurul sau. In afara de faptul ca este enervant , antipatic si se crede un personaj foarte important in filiala ieseana a PDL imi puteti spune si mie cum il cheama?






Un comentariu:

Anonim spunea...

frumos blog felicitari si mult succes in continuare