luni, 12 octombrie 2009

Valerian Salavastru a pierdut ....nume fictive pe lista candidatilor

Un pariu , nu altceva . Duminica, in conferinta de presa, anunta cate semnaturi au strans liberalii pentru Crin Antonescu. Zeci de mii, care in viziunea lui Salavastru echivaleaza cu numarul de voturi. Atunci l-am intrebat daca nu se gandeste ca pe listele respective sunt si nume fictive si a raspuns evident, nu se poate . Toate semnaturile sunt reale deoarece nu se poate sa semnezi fara sa prezinti buletinul. Si pentru ca m-a contrazis i-am spus ca se poate si ii voi demonstra.

Nume fictive pe lista de sustinere a candidaturii lui Basescu

Traian Basescu s-a ales, ieri, la Iasi, cu sustinere din partea unui cetatean fictiv. Reporterii Iasi Plus au realizat un demers jurnalistic prin care demonstreaza ca listele de semnaturi pentru candidatul la prezidentiale cuprind si nume care nu exista in realitate. Aseara, la sediul PD-L Iasi a ajuns o lista avand, pe pozitia 6, semnatura Valeriei Salavastru, de 30 de ani, din Iasi, strada Neptun, pentru sustinerea candidaturii lui Traian Basescu. Datele sunt fictive si nu a fost nevoie decat de 30 de secunde pentru a semna pe lista lui Ionut Horbocea, care a strans, ieri, mai multe iscalituri fara a cere oamenilor cartea de identitate. Continuare aici

2 comentarii:

Arthur spunea...

Bineinteles ca e posibil sa apara si falsuri. Asta depinde doar de cei care strang semnaturile si de isntructajul pe care acestia il primesc de la partid.

Probabil domnul Salavastru se referea la faptul ca la PNL semnaturile sunt pe bune. Ce-i drept cei de la PNL s-au apucat din timp si e posibil sa le fi facut pe bune.

Anonim spunea...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!