miercuri, 21 octombrie 2009

Miss Romania preselectie pe Moldova

Daca visati sa ajungeti Miss Romania nu ratati preselectia.
vineri, 23 octombrie, la sediul TVR Iaşi are loc preselecţia pentru regiunea Moldovei a Concursului naţional „Miss Romania 2009”. Aceasta este singura posibilitate de înscriere pentru candidatele din întreaga Moldovă. De aici pleacă drumul spre finala naţională!
Condiţiile pentru înscriere şi regulamentul competiţiei sunt publicate pe site-ul oficial al concursului http://www.missromania.ro/
Prezentarea candidatelor se va face la sediul TVR Iaşi, din strada Lascăr Catargi, nr 33, în ziua de vineri, 23 octombrie, ora 12.00.


Conditii de participare :



Persoane de sex feminin din nastere
Cetatenie romana
Virsta: intre 17 si 25 de ani impliniti la data de 1 septembrie 2009; minorele inscrise in concurs au nevoie pentru a fi validate ca si concurente de acodul scris al parintelui sau tutorelui privitor expres la participarea in concursul MISS ROMANIA
Domiciliul stabil sa fie in Romania
Inaltimea minima a concurentelor - 1,65 cm
Candidatele trebuie sa declare pe propria raspundere faptul ca:
au o foarte buna stare de sanatate
nu sint maritate
nu au fost maritate
nu sint insarcinate
nu au nici un copil (natural sau infiat)
nu a fost subiectul vreunui material (de orice forma) erotic, indecent, pornografic sau de natura a afecta normele morale inalte promovate de Concursul MISS ROMANIA
nu sint acceptate in concurs candidate ale caror imagine sau voce sint obiectul unui contract de reprezentare sau publicitate valid in derulare sau nu
In cazul in care se dovedeste faptul ca o candidata a incalcat conditiile impuse mai sus ea va fi eliminata instantaneu din concurs, indiferent de faza in care se afla.
Daca detinatoarea titlului se marita in perioada de timp de pina la editia urmatoare a concursului Miss Romania ea va pierde automat titlul si orice fel de beneficii pe care acesta il poate aduce in urma actiunilor intreprinse sub acesta titulatura. In acest caz nu se poate emite nici un fel de pretentii fata de aceste elemente. Persoana care a detinut titlul poate fi trasa la raspundere pe plan juridic pentru situatia in care exista contracte in derulare a caror continuare este afectata de retragerea titlului. Ea devine responsabila pentru acoperirea cheltuielilor impuse de modificarile contractelor in derulare cu organizatorii, partenerii acestora si cu sponsorii.
Concurentele vor avea asupra lor, la intrarea in cantonamentul de dinaintea concursului final, pentru a le putea folosi in cazul in care va fi nevoie, urmatoarele:
cel putin doua rochii lungi de seara
un costum popular reprezentativ pentru zona din care provine
un costum de baie, corp intreg, pentru a fi folosit in timpul repetitiilor
ciorapi tip dres, de culoarea pielii, pentru a fi folositi in timpul probei costumului de baie
cel putin 3 (trei) rochii pentru cocktail ( una rosie, lunga, una alba , lunga, una culoarea preferata a candidatei, lunga)
o suma de bani care a ii permita sa-si acopere chelutielile personale, altele decit cele legate de cazare si masa, transport, repetitii, sedinte foto, machiaj, coafura, pe durata perioadei in care se afla in convocare pentru spectacolul concurs final ( suma minima trebuie sa fie de 700 ron (200 euro)
Concurenta ia la cunostinta si este de acord ca, daca nu aduce cele enumerate inca din prima zi de prezentare pentru concursul –spectacol final, va fi penalizata cu puncte in spectacolul-concurs final sau risca eleimare directs din echipa candidtelor in orice moement decid organizatorii.

Niciun comentariu: