marți, 20 octombrie 2009

Romania bunului simt, in traducere libera - Sa visam cu ochii deschisi

Vreau o Românie în care pensiile să fie de bun simţ!
Bucurie mare in casa , i s-a marit pensia mamei. Cu 10 lei ... poate acum sa isi cumprere un pachet de fistic

Vreau o Românie în care salariile să fie de bun simţ!
Hai sa fim seriosi, cine crede asemenea aberatii? Salarii de bun simt le au ei si asa va fi pana voi iesi eu la pensie, daca mai apuc, ca la cat e de necajita lumea, zboara trenurile , autobuzele intra in tramvaie , fitosii te calca pe trecerea de pietoni si tot asa .....

Vreau o Românie cu un parlament de bun simţ!
Sigur ca da, si marmota invelea ciocolata in staniol.....

Vreau o Românie cu o justiţie de bun simţ!
"Nimeni nu este mai presus de lege. Nici preşedintele, nici parlamentarii, nici miniştri, nici chiar magistraţii, cei care împart dreptatea".
Se vede de la o posta acest lucru..... au calcat legea in picioare aproape toti si sunt bine merci acasa si cu banii in cont

Vreau o Românie cu funcţionari de bun simţ!
"Românii trebuie să fie trataţi decent atunci când merg la medic, la circumscripţia financiară, la poliţie. Românii au nevoie de servicii de calitate pentru care plătesc taxe şi impozite. Ne trebuie o administraţie publică suplă şi eficientă cu funcţionari bine pregătiţi şi politicoşi care să servească în mod egal şi corect toţi cetăţenii.

S-a vazut acum ce directori bine pregatiti au pus democrat liberalii la conducerea institutiilor deconcentrate.....

Un comentariu:

Anonim spunea...

FII REA DRAGA CA MERITA TOT CE LE SPUI,OAMENII MOR DE STRES SI PE EI II DOARE IN FUND DE TOT SI TOATE,SUNT TOTI NISTE MIZERABILI DE LA PRESEDINTE PANA LA CEL MAI MIC FUNCTIONAR. NESIMTITI :-q SPUNELE ADEVARUL IN FATA FARA EZITARI. TE PUPAM MULT SUCCES.