joi, 15 octombrie 2009

Simirad isi foloseste toate armele impotriva lui Nichita

Am primit pe mail opinia unui cetatean care de fapt este si purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean.
"Nichita a transformat Iaşul în WC public "este de parere un subaltern al presedintelui CJ Simirad ( nu ii dau numele pentru ca spune ca este opinia lui de cetatean al municipiului Iasi )
Iata ce mai spune :
"Gheorghe Nichita a transformat oraşul întrun adevărat focar de infecţie. Bătaia de joc manifestată faţă de cetăţenii acestui oraş este prezentă la tot pasul. Îl invit pe distinsul primar de pe malul Bahluiului să facem împreună o călătorie cu infectele mijloace de transport ....! Este inuman să circuli printre haitele de cîini fie că e vorba de cartierul Copou, Dacia, Alexandru, Tătăraşi, etc. ...."

Am si eu cateva intrebari
-Problema mijloacelor de transport si a cainilor vagabonzi nu este veche , inca de pe vremea cand primar era distinsul Simirad?
-in ce situatie se afla judetul? Din pacate Simirad nu stie pentru ca nu prea a dat prin judet , nu a batut colbul ulitelor decat in campania electorala
- Acest cetatean al municipiului este purtator de cuvant inca de pe vremea lui Flaiser, de ce abia acum si-a spus opinia, care din punctul meu de vedere este un atac la adresa lui Nichita, atac care a fost comandat de Simirad? . Daca nu era asa, ar fi postat pe blog impresiile sale si nu ar fi trimis presei iesene acest mesaj. Finalul este apoteotic

"îmi voi da toată silinţa (cei drept, de atît timp nu prea mă cunosc oamenii, sic!) ca să primească toată recunoştinţa locuitorilor din zonă atunci cînd va veni să cerşească voturi pentru Geoană. Ba mai mult îl voi gratula cu un titlu academic de ministru fără potofoliu, cam asta reprezintă pentru Iaşi Gheorghe Nichita.
Pe scurt, administraţia Nichita este o înjurătură de mamă la adresa ieşeanului"!


Mai ramane sa isi dea silinta toti functionarii din Consiliul Judetean si se duce dracului administratia si facem toti campanie lui Basescu pana la alegeri.

9 comentarii:

Anonim spunea...

iaca sint si eu unu care dupa ce ca traieste in iasi mai sint obligat de serviciul care il am sa circul si prin tara. si vreau sa va spun urmatoarele:
1. in iasi drumurile sint bune
2. sint mai putine probleme cu cersetorii si cu hotii decat oriunde in tara.
3 aici in iasi ma simt bine indiferent de ora, pentru ca ma simt in siguranta
4. chiar e frumos, imi aduc aminte tufefele si vegetatia plina de tantari de pe bulevardul socola, care acu e inlocuita de magnolii, sincer abia astept sa infloreasca toti copaceii aia.
5 mie mi se pare cel mai frumos oras mare din romania pentru ca aici chiar se lucreaza chiar se face ceva si venind cam o data pe luna in iasi vad lucruri noi de ficare data.
si in final ce nu imi place:
idiotii care injura de dragul de a critica. cum e sa critici ambuteiajul orei 8, care e doar la ora 8, sau faptul ca se lucreaza la drumuri, e ca si cum ai zice "imi e foame dar sa nu aprinzi focu sa faci de mancare ca te omor" hai sa fim seriosi, in iasi se face si se face bine singurii care injura chestia asta sint unii ieseni care si-ar dori ca metropola asta sa nu existe si deci sint niste inconstienti.
eu ca si iesean sint mandru de orasul meu si le arat partenerilor de afaceri si ce e bun si ce e rau la noi in oras, culmea culmilor e ca in mai toate cazurile raspunsul lor --"e frumos, cel mai frumos oras din romania". asa ca in numele lor a celor care viziteaza iasu vreau sa le spun iesenilor mancati de politica de doi lei, sa va fie rusine ca nu va iubiti orasul. sa va fie rusine ca sinteti rai si prosti, sa va fie rusine pentru faptul ca spurcati politic teiul lui eminescu si bosdeuca lui creanga.
in incheiere, loredana draga, desi nu ne cunoastem si sansele sa ne cunoastem sint foarte mici te rog ceva, sa imi zici unde pot gasi poze cu iasul pe internet, pt ca eu nu am timp sa fac.
multumesc

asa .. sa nu uit, crezi ca ai putea gasi si posta la tine pe blog o prezentarea frumoasa a iasului?

Anonim spunea...

Pe blog nu mai pot posta ca nu-l mai detin. Am renuntat. Insa am dreptul ca orice cetatean sa mi exprim opinia. Dar iata ca de aceasta daca am facut acest lucru in cadru larg. Nu e prima oara si nici ultima cind spun ca administratia Gheorghe Nichita este o injuratura de mama la adresa iesenilor. Asa ca nu imi poate nimeni imputa acest lucru. Si ii rog pe cei care au auzit de la mine acest lucru de nenumarate ori sa posteze aici, chiar si anonim (daca nu doresc sa le fie cunoscute numele din diferite motive). Am avut opinie si in timpul presedintelui Lucian Flaiser (atunci chiar sub semnatura purtatorului de cuvint, poate iti aduci aminte...)si iata ca am si acum in mandatul presedintelui Constantin Simirad, ba mai mult voi avea mereu si in mandatul viitorului presedinte daca pina atunci nu ma pun astia prim ministru. Nu e prima nici ultima oara cind spun astfel de lucruri si nu m-a trimis nimeni la inaintare. Asa ca sa lasam deoparte aberatiile ieftine si speculatiile. Ii fac inca o data invitatia lui Nichita sa circulam la ora de virf in mijloacele infecte de trasport in comun sau sa facem o plimbare prin cartierele Iasului pe la ora 20:00 sa dam buna seara haitelor de caini. Iar in ceea ce priveste "fanfara" care i-o pregatesc cind ne va curta in campanie, pentru a aduna voturi prezidentiabilului sau, poate fi sigur domnia sa ca va avea parte de ea cu virf si indesat (poate intreba si prin alte parti daca ma pricep, daca am forta prin cartier sau cartiere si apoi mai stam de vorba, eventual pe la fosti candidati, sic!)Sigur am acest drept sa i transmit aceste lucruri (chiar prin presa - ca de asta e cainele de paza al democratiei - sa ne exprimam liber).Si voi avea nesimtirea sa semnez aceasta postare tot cu: Sebastian Tataru - cetatean si contribuabil al municipiului Iasi. Pentru ca mai intai de toate asta sunt!!

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Voi sa nu aveti senzatia ca imi place la nebunie orasul in care traiesc. Ceea ce ma enerveaza e ca toti critica dar nu fac nimic. De aia avem viceprimari, consilieri locali. Urasc sa merg cu mijloacele de transport in comun, m-am saturat de cainii comunitari, m-am saturat ca lumea din jur sa se planga de lipsa apei calde si a caldurii , m-am saturat de aurolacii din Piata Unirii, de cersetorii de pe strazile Iasului, de golanii care isi fac de cap in cartiere , de hotii care sunt prinsi de politisti dupa care sunt lasati in libertate , etc etc etc
Parerea mea ca aceste lucruri nu stau doar la mana unui singur om si se pot schimba daca toti factorii de decizie s-ar implica. Insa din pacate e mai usor sa critici decat sa faci .

Puterea Dushului spunea...

Da' ce te-a lovit, moshule, tocmai acum, sa te enervezi in asa hal, incat sa-ti umfli "forta din cartiere"? Tu chiar crezi ca te baga astia in seama, pentru simplu motiv ca ai realizat acum, in "mandatul domnului Simirad", ca sunt si lucruri nasoale in oras?

Eu zic sa tragi o gura mare de aer si sa te calmezi. Pentru ca e greu sa te creada lumea pe cuvant, cand zici ca protestezi in calitate de "cetatean si contribuabil".

Anonim spunea...

"îmi voi da toată silinţa (cei drept, de atît timp nu prea mă cunosc oamenii, sic!) ca să primească toată recunoştinţa locuitorilor din zonă atunci cînd va veni să cerşească voturi pentru Geoană. Ba mai mult îl voi gratula cu un titlu academic de ministru fără potofoliu, cam asta reprezintă pentru Iaşi Gheorghe Nichita.
Pe scurt, administraţia Nichita este o înjurătură de mamă la adresa ieşeanului"!
Domnule Tataru, daca postul asta e al dvstra, va rog sa mergeti la un manual de gramatica si sa cititi, documentati-va si corectati-va greseala: "cei drept, de atît timp nu prea mă...".
Cei drept, o fi in imntea dvstra, corect este altcumva.... Pacat ca pentru a fi purtator de cuvint, sau chiar ziarist, ati fost cindva, pare-mi-se, nu v-a cerut nimeni o proba de gramatica din limba materna.
Cit despre celelalte, trebuia sa fi se ridice simtul civic mai demult, nu acum! Putina rusinica....

Anonim spunea...

Pt domnul anonim: Nu e o problema cu "cei drept"...am pierdut un spatiu intre ce si i sau - (liniuta). Se intimpla si la case mai mari. Dar ar trebui sa cititi cu atentie exprimarea dumneavoastra. Nu-mi este rusine sa recunosc ca am postat gresit, doar din graba. Multumesc pt corectura. S.T

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Cei care scriu foarte rar dar citesc destul de des au senzatia ca daca nu pui o cratima, o virgula sau daca lipseste o litera , esti agramat sau nu stii sa scrii. Citind lucruri care nu convin , din lipsa de creativitate , deoarece nu stiu sa se exprime, critica astfel de greseli. Eu am renuntat sa mai explic acestei categorii de cititori deoarece nu merita efortul. Culmea ironiei e ca aceste perssoane continua sa faca trafic.

Anonim spunea...

Stimata Loredana, in calitate de purtator de cuvant, tot ceea ce scrie dumnealui este oficial, n-o mai dati la intors cu explicatii puerile pentru ca dati dovada si dumneavoastra de aceeasi ignoranta...
Atunci cind scrii un post si se poate observa lesne graba, nu e o problema. Dar atunci cind vii cu o scrisoare deschisa, cind iei atitudine pro sau contra, cred ca nu poate fi vorba de graba...si nu ai nicio scuza.
In rest, numai de bine!
p.s. Iar faptul ca s-a semnat la al doilea comentariu nu da dovada de barbatie, pentru ca, oricum, toata lumea care se invarte pe aici si pe dincolo, ma refer la bloguri, ziare, media locala, stia despre cine este vorba...

Anonim spunea...

AM mai scris un coment insa probabil ca va atingea putin in maindrie si ati decis sa nu-l mai publicati... Va faceam indolenta sau, ma rog, la fel de indolenta ca si domnul Tataru... De ce? Pentru ca ati hotarat sa-i luati apararea desi, asa cum am mai spus, domnia sa a inaintat un fel de scrisoare deschisa. Spun un fel, pentru ca mai are de pus la punct niste elemente ale unei bune comunicari. Or, in aceasta postura nu vii cu explicatii puerile de genul ca am uitat sa pun o virgula... Comunicatele sale de presa sunt chestiuni oficiale... Oare si acolo uita sa puna o virgula?
Cit despre faptul ca eu citesc mai mult decit stiu sa scriu, nu aveti deloc dreptate...Scriu la fel, sau poate chiar mai bine...
In aceeasi ordine de idei, va rog sa ma scuzati ca va fac trafic, de altfel nu prea meritati, avind in vedere ca si dumneavostra faceti greseli: uneori de exprimare, alteori de gramatica si deseori de opinie... insa este treaba dumneavoastra: de ziarist, formator de opinie....
Toate bune! Kiki