joi, 2 aprilie 2009

La Multi Ani Iasi PLUS!


Pe 2 aprilie 2008 aparea primul numar al ziarului Iasi PLUS , vineri iese numarul 250. Ce ne-au urat autoritatile la ceas aniversar cititi aici .
PS Majoritatea urarilor au fost sincere deoarece simti cand omul vorbeste din suflet si tin sa le multumesc pe aceasta cale.

4 comentarii:

Renata Marin spunea...

LA MULTI ANI si multe numere de ziar de acum inainte! Sunteti adevarati profesionisti.
Renata Marin

daniel matasaru spunea...

La multi ani!

Anonim spunea...

la multi ani, da mai aveti mult pina sa fiti un ziar. poate ca nu stiu io cum se face un ziar, desi am facut citeva, dar cred ca si madalina si loredana si ceilalti pe care/i mai cunosc trebuie sa accepte ca macar sa citesc un ziar stiu. ma bucur ca ati rezistat un an, cum ma bucur pentru orice publicatie, dar ce faceti voi, si nu numai voi, nu mai e gazetarie. sorry! altfel sa traitzi mishto!
cornel simighian

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Cornel de la noi de la ziar in afara de mine si madalina il mai stii si pe Vlad Franghiu. Probabil ai ramas nostalgic dar cunoastem si nou povestile de pe vremuri cum se faceau materialele de deschidere. Aici vreau sa te contrazic insa poate nu stiu eu ce anume intelegi prin gazetarie. Toate cele bune iti doresc si tie si recunosc ca ma surprinde ca imi citesti blogul , deoarece nu ma asteptam