luni, 2 februarie 2009

Spitalul - solutia salvatoare

Ce face romanul cu functie cand da de belea ? Se interneaza in spital . Uite asa ne trezim ca lumea se imbolnaveste brusc si se interneaza in spital . Asa a facut si seful de la doi si un sfert, Blanaru care s-a internat la spitalul Militar. Cica sufera de durere in spate adica are lombosciatica.
P.S. Cunosc si eu pe cineva care are afectiuni , a dat "pachetul ", medicul l-a luat numai ca persoana s-a intors acasa deoarece stateau cate doi in pat si i s-a sugerat ca mai bine ar fi sa plece acasa chiar daca si-a facut internare. Si uite asa , iti iei concediu medical , te internezi in spital , stai mai mult acasa si te trezesti ca nu apuci sa iti faci tratamentul . Vorba aia , asigurare medicala platesti lunar , dreptul la medic il dai, iar daca mai vrei si tratament , e deja prea mult , ce te cheama cumva Blanaru???

Iubesc sistemul de sanatate si medicii pe care ii avem.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Stii de ce il durea spatele? pentru ca l-a luat Prisecariu, vorba lui Miron Mitrea, pe la spate!!!

Anonim spunea...

O fi suferind de lombosciatica de cat a stat sa asculte convorbirile altora. Poate chiar ale celor din presa!!! Un speciman din asta ar trebui sa se interneze la numarul 9 la cate a auzit. Poate aude voci, mai stii?