vineri, 27 februarie 2009

Alooo!!! Penitenciarul Iasi???

Domnule director, Marius Vulpe de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi , nu este frumos sa dati subiectul reporterilor de la ziarul Iasi Plus altor ziare.
Ati solicitat sa trimitem pe mail intrebarile ca sa va puteti documenta si sa ne informati corect asupra datelor cerute de noi . Apoi ne-ati invitat frumos dupa ce cateva zile nu ati raspuns la telefon ( si nici purtatorul de cuvant ) sa va vedeti cu reporterul nostru luni , pe doi martie.
Insa coliva de pe tort e ca subiectul nostru a aparut vineri , inclusiv cu raspunsul la intrebarile noastre, intr-un ziar concurent.
Rusinica, nu se face asa ceva , iar daca credeati ca va da bine la " darea de seama " a sefilor dumneavoastra , sa stiti ca tot veti fi schimbat . Spun asta din surse sigure.
P.S.Oricum , o sa mai auziti de ziarul Iasi Plus, si sa stiti ca acesta nu era singurul material pregatit de reporterii nostrii, legat de Penitenciarul Iasi . Acesta era materialul pozitiv care l-ati servit la altii , dar urmeaza cele care nu vor face onoare institutiei pe care inca o conduceti.

3 comentarii:

Anonim spunea...

"coliva de pe tort" cum vine asta?

Loredana Popovici - ANTON spunea...

decat sa spun "cireasa de pe tort" prefer sa folosesc aceasta expresie "coliva de pe tort". Se potriveste foarte bine romanilor deoarece traim intr-o tara .................

Anonim spunea...

ce nasoala esti