marți, 2 februarie 2010

Politia ieseana m-a bagat in ceata

Pe unii ii baga la racoare dar pe mine m-au bagat in ceata totala. Citesc comunicatul de presa si nu pricep nimic
"Tânăr cunoscut cu antecedente penale arestat preventiv pentru mai multe infracţiuni....
H. MIHAI, de 25 ani, din judeţul Iaşi, fără ocupaţie, cunoscut cu antecedente penale, a fost prezentat ieri Judecătoriei oraşului Hârlău cu propunere de arestare preventivă, fiind emis mandat pentru o perioadă de 30 zile.
Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi port fără drept în locuri şi împrejurări în care s-ar primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică a pumnalului, şişului, boxului, castelului ori al altor asemenea obiecte".


KULLLLLL !!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Unknown spunea...

Or fi fost conceput comunicatul după o razie cu subiect de prafuri usoare si s-au contaminat. Nu ca nu ar fi asta starea lor creatoare pe aproape. Doar lucrează în oraşul culturii, nu?

Anonim spunea...

Pe la voi in redactie nu mai aveti un post pentru un jurnalist experimentat?
Ce mai stii de angajarile in presa ieseana, mai sunt sanse?