vineri, 17 aprilie 2009

Si berzele ?

Presa este certata deoarece s-a relatat in mass media doar situatia fotbalistilor si nimeni nu a spus nimic de berze ....


"Am aflat cu stupoare ca in dimineata zilei de vineri 17 aprilie 2009, un avion ce transporta echipa de fotbal Dinamo Bucuresti a intrat din plin intr-un stol de berze, ranind grav una din aceste vietati. Ne exprimam indignarea legata de modul in care presa din Romania a inteles sa trateze acest subiect, neluand in calcul in nici un moment modul in care asemenea accidente au un efect extrem de grav asupra populatiei de berze din Romania, mai ales in aceasta perioada in care poluarea masiva, schimbarile climaterice si efectul de sera au redus drastic numarul de exemplare (berze) din tara noastra.
Ca Asociatie ce si-a propus protectia acestei specii pe cale de disparitie, cerem cu insistenta o ancheta serioasa in urma careia sa se i-a masurile necesare astfel incat cei vinovati sa fie trasi la raspundere", se arata in comunicatul de presa .



Data Bogdan Lemnaru
17.04.2009 Presedintele Asociatiei “Salvati Berzele”

P.S. Sincera sa fiu nu am auzit niciodata de aceasta asociatia ., dar in fine trebuie protejate si berzele si cred ca vinovat de aceasta situatie (cerem cu insistenta o ancheta serioasa in urma careia sa se i-a masurile necesare astfel incat cei vinovati sa fie trasi la raspundere)se fac vinovati fotbalistii de la POLI Iasi.... evident este o gluma macabra

2 comentarii:

alex spunea...

asociatia asta nu figureaza in registrul national al ONG-urilor.

Marius Bojor spunea...

Despre berze, mi-a parut rau de cea traznita, insa daca ar fi fost sa aleg intre cei din avion si barza, cu parere de rau tot barza as fi ales. M-a frapat totusi declaratia pilotului, care a spus ca a vrut sa ocoleasca un stol de berze, pe primele doua le-a ocolit, insa nu a putut sa o ocoleasca si pe a treia... ce stol e acela cu trei berze? P.S. Cred ca nu exista nici un roman pe care sa il cheme "Data".:)