miercuri, 29 aprilie 2009

Domnule Angheluta, rea intentie sau a fost doar o scapare ?

Surpriza maxima la sedinta Colegiului Prefectural: presa nu are acces . Acesta este mesajul care ne-a fost transmis de catre subprefectul Cristian Angheluta prin putatorul de cuvant al Prefecturii. A venit si intrebarea ; De ce ? " Pentru ca nu este nimic important", ar fi spus subprefectul Cristian Angheluta. Daca este sau nu important acest lucru vedem noi la fata locului.
Bon, acesta este un semnal ca Prefectura nu va mai fi chiar atat de transparenta cum s-a promis atunci cand au fost instalati in functie sau pur si simplu domnul Angheluta nu stia ca sedinta este publica? Bineinteles ca noi nu am ascultat cele transmise de purtatorul de cuvant, am intrat frumusel in sala, spre surpinderea lor, ne-am asezat pe scaunele, am ascultat cu mare interes si unde mai pui ca au iesit si stiri.
P.S. Mai am o nelamurire: care este rolul acestei sedinte sau mai bine zis de ce sunt chemati toti sefii de institutii deconcentrate , care oricum nu asculta ce se vorbeste in sala deoarece se gandesc la problemele pe care le au in institutiile pe care le conduc?

Un comentariu:

Anonim spunea...

volum cranian impresionant. neuron singuratic. cristi