joi, 20 martie 2008

Nu doar in politica se fac jocuri .......

Daca la inceput a fost orgoliu, cu timpul lucrurile au luat o cu totul alta directie, care a scapat de sub control, si nu numai atat. S-a ajuns pana acolo incat sa existe ura si resentimente. Faptul ca nu mai sunt la Flacara Iasului, nu este o problema foarte grava, un loc de munca se gaseste. Grav e ca oamenii cu care am lucrat un an de zile in redactie, iar cu altii ma stiu de ani buni, au ajuns sa ma vorbeasca de rau la conducere sau sa ma ignore efectiv pe teren. A saluta pe cineva tine de cei sapte ani de acasa, dar si peste asta se poate trece cu vederea. Au fost discutii de genul ...daca revine la Flacara ii pun bete in roate de dimineata pana seara, sau daca revine Loredana la Flacara demisionez.... Am ramas cu un gust amar, dar asta este o lectie foarte buna, data de niste persoane care ar face orice doar ca sa le fie bine si atat. Este o vorba, un sut in fund...trei pasi inainte.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Draga Loredana,

Sunt constient ca nu vei publica acest comentariu. Sper, totusi, sa il citesti macar tu, iar acest lucru sa te ajute sa te descurci in hatisurile vietii...
Cred ca se impun cateva precizari:
- Nu te-a dat nimeni afara de la Flacara. Ti-ai dat singura demisia in ziua de marti, 11 martie. (Dupa acest gest impulsiv, asupra caruia cativa oameni - inclusiv eu - te-au sfatuit sa revii, ai promis ca mai lucrezi pana vineri, 14 martie. Ceea ce nu ai mai facut. Pentru ca - nu-i asa? - ti-a spus cineva "informat" ca Flacara va disparea oricum...).
- Imi imaginez ca demisia ta a venit pe fondul unei stari de tensiune si frustrare generata de imprejurarea ca ai fost relativ marginalizata in cadrul redactiei Flacara. Fenomenul este real, insa o parte dintre cauzele sale se manifesta inclusiv pe blogul tau personal: redactarea neglijenta sau, mai pe scurt, virgula intre subiect si predicat... In plus, atitudinea ta in anumite momente - nu vreau sa intru in amanunte - i-a deranjat pe multi dintre fostii tai colegi...
- Faci aluzie la faptul ca ai fi fost "sapata". Este o interpretare cu totul gresita. In fond, de catre cine?! Daca e vorba de fostii tai "subordonati", asta inseamna cu si tu aveai o problema... Daca e vorba despre mine, e de-a dreptul aberant: ca sef direct, nu as fi avut niciun motiv sa te "sap". Ar fi fost suficient sa decid, nu crezi?
- In plus, iti amintesc ca ai parasit Flacara taman atunci cand ziarul, fiind atacat pe diverse cai, era la pamant si nu se stia daca va mai aparea. Ai incercat sa te intorci cand Flacara a intrat in "convalescenta". Cum ai incercat acest lucru, iarasi, e o alta discutie... Ma rog. Pana la urma, cum poti avea incredere intr-o persoana care te lasa balta cand ti-e mai greu?! Increderea intre colegi se construieste pe un angajament de tip "la bine si la rau"! Nu pe "numai la bine"...
- In fine, te lamentezi peste tot ca ai fi "discutata pe la colturi", ca si cum ai fi un "vip". Ei bine, nu esti! Pentru ca plecarea ta a lasat cel mult un gust amar colegilor tai. Ranchiuna iti apartine. In "exclusivitate"!
Iti doresc (sincer) succes in tot ceea ce vei intreprinde!
Dan

Anonim spunea...

Ai facut jocurile si de data asta Dane! ce te ai mai schimbat si tu!! Dorinta ta de a nu avea puterea subminata te face un alt fel de @Caligula@ Adu ti aminte de un singur lucru!!! Cine a ajuns la Putere prin Puci (faza Antohi), de puci va pieri!! Acum iti vine bine sa dojenesti olimpian, cand ti s au asezat apele!! Fi fericit si singur cu rautatea ta!! Mi e asa de mila de tine!! Unde e Postolea de altadata penytru care nu exista decat ziarul, fara jocul murdar de culise! Pacat de tine! Erai special!! Acum esti un amarat de redactor sef in fata caruia trebuie sa dai testul tradarii!! La mai mare Dane!!!

Anonim spunea...

"Pentru ca - nu-i asa? - ti-a spus cineva "informat" ca Flacara va disparea oricum...)".... nostim , atunci cand mi-am dat demisia nu stiam ce se intampla la flacara pentru ca tu discutai doar cu o singura persoana asa ca nu e cazul sa pui faza aia cu ... am plecat cand era greau si nu mai stiu ce ..acum aflu de la tine ca au existat zvonuri ca va disparaea flacara , oricum pentru mine este un capitol inchis . Din pacata aud zilnic lucruri ciudate, care pornesc de la voi , si as vrea sa inceteze. Macar asa din respect pentru momentele cand eram eficienta la voi , iar cat despre neglijenta in redactare , hai sa fim seriosi ...de aia exista corector la ziar , toti gresim nici tu nu poti sa spui ca esti perfect. Am tinut sa precicez aceste lucruri ptr ca verbal nu se poate , vad ca altii care erau amici comuni nu mai au timp sa salute si vreau sa incetam aici pentru ca nu vreau sa facem balci.
Apropo, cand mi-ai spus tu mie sa ma intorc??