vineri, 21 martie 2008

Am o nedumerire...


Daca esti discutat pe la colturi , pe la birouri , pe unde vreti voi si se spun lucruri ciudate si chiar amuzante , desi depasesc cu mult limitele bunului simt, cum ar trebui interpretate aceste lucruri ? Aviz amatorilor, faceti lucruri utile pentru societate , pentru voi, nu va mai pierdeti energia cu discutii si scenarii despre persoana mea. Te pomenesti ca oi fi un vip si nu stiam!!!!!!!!!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

lory, acum am aflat si eu ca ai plecat de la flacara. sincer, imi pare rau! vezi, totusi, si partea buna a lucrurilor: acum iti cunosti cu adevarat prietenii, oamenii care te-au respectat si, de ce nu, putem bea o cafea impreuna.
Manu

Anonim spunea...

Se cheama ca lucrezi in faimoasa cloaca(pardon, presa) de Iasi. Unde nulitatile si barfitorii se cred mari vedete pentru ca cineva ii lasa sa isi dea si ei cu parerea. Nu includ pe toti aici! (mai exista si oameni de caracter)! Dar cei care sunt vizibile, cei de care esti pedepsit sa te lovesti in fiecare zi sunt niste jeguri cu mari impresii de ziaristi! Unii din ei nu au ce cauta in presa! Nici macar nu au studii !! Unii din ei au vandut la mese pliante sau au fost administratori de bloc! Nu au nici un fel de studii de specialitate!! Se cred mari vedete, dar nu stiu sa vorbeasca sau sa se poarte!! Fac facultate in timp ce sunt mari directori nu stiu pe la ce chestii marunte!! E jungla de Iasi, unde trebuie sa te feresti de tot, pentru ca aici este instaurata poilitica Barfei si a Nesimtirii!!! Mai mare FOBIE de valori ca in Iasi, eu nu am vazut. La ce sa te astepti de fapt la un organism al carei reprezentant este specializat pe barfa ( serviciile, deh) si care pe deasupra mai are si niste orientari sexuale dubioase!! As invita aceste lepre ce se dau mari vedete sa isi dea valoarea ducandu se in Bucuresti! Si daca trec testul de personalitate si de valoare si nu vor mai fi stapanite de acel stupid nationalism local (ca vai Doamne, nu suporta pe cei de la Bucale ca vezi Doamne nu stiu ce au)si vor lucra acolo in redactii de ziare serioase, atunci voi admite ca exista si valori! Dar cand ei vorbesc asa cum vorbesc sarmanii de ei, vai d ecapul lor! de aia sunt as afrustrati! Ca nu ii baga nimeni in seama! Niste miriapode! Asta sunt! Cu pretentii de pasare a paradisului!!! Vai mama lor!!