sâmbătă, 9 aprilie 2011

Cum s-au vazut alegerile PDL Iasi din Cipru

Nu m-am putut abtine sa nu ma uit la alegerile PDL transmise de newsiasi.

De multa vreme nu am mai urmarit cu atentie stirile politice deoarece, vreau sa cred, ca nu ma mai intereseaza.

Cand au inceput discursurile cei din sala comentau. La un moment dat aveam impresia ca sala teatrului este ocupata in proportie de 90 % de "village people". Totusi cei care vorbeau faceau parte din conducere insa pe ei acest lucru nu i-ainteresat, se comportau ca pe tarla.

- inca ma mai mira atitudinea lor, dadeau impresia ca daca ar putea s-ar sfasia intre ei si s-ar manca de vii
- mi s-a parut o lipsa totala de respect comportamentul unor persoane la discursul lui Dan Carlan, totusi acest om le-a fost lider pentru 6 ani , sau nu, daca sunt proaspeti in partid
-mi-au atras atentia( la modul pozitiv) speech-urile lui Paduraru , Movila si a lui Axinia, evident, cand a anuntat ca se retrage si i s-a scurs o lacrima din ochiul stang. Apropo, de ce s-a retras???
-Maria Cabalau penibila ca de fiecare data
-Felicitari Marius Spanu, nu a fost o supriza pentru mine deoarece in speech-ul ei, Mihaela Popa a spus ca ii va da votul lui Spanu
- Daniel Oajdea ar trebui sa se resemneze deoarece politica este imprevizibila.

Un lucru este cert , PD-L Iasi este "doua partide" Pentru a doua oara conducerea a fost preluata de PL-D. Prima oara Flutur i-a luat functia lui Movila si i-a facut-o cadou dlui Oprea iar acum, Flutur a avut satisfactia sa vada live, cum tot un peledist preia conducerea filialei municipale. Iasul niciodata nu a avut un cuvant de spus ci a trebuit sa faca cum i s-a dictat la centru.

"Ne facem de ris permanent. Nu cred ca scopul nostru este sa fim timpiti", Petru Movila. Din pacate, noi romanii suntem tratati ca niste tampiti.
Si uite asa eu voi imbatrani alaturi de sotul meu si de copiii care vor veni pe meleaguri straine, deoarece cu actuala clasa politica, tara noastra va ajunge rau.

5 comentarii:

cristi cioanca spunea...

Felicitari pentru promptitudine si interes ! Normal ca nu a fost timp de gandit, sistematizat si scris tot ce va fi fost in sufletul dvs.... iar de scris la cald probabil ar fi fost riscant (deontologic).
Probabil ca maine sau luni voi citi o opinie completa, care mi-ar putea fi de folos pe viitor... al meu si/sau al copilului meu...

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Domnule Cioanca, despre alegerile la organizatia muncipala nu voi mai comenta nimic. Daca programul imi va permite sa urmaresc alegerile la organizatia judeteana, cu siguranta imi voi spune impresiile pe blog.
Cu toate ca ati fost ironic in comentariu, ma incanta faptul ca imi cititi blogul.

cristi cioanca spunea...

Nu am fost ironic... ci doar ma abtin pentru ca nu mai e treaba mea de mult ceea ce se intampla in in filiala PDL Iasi .
Sper ca alegerile la nivel de judet (ale PDL Iasi) vor reusi sa aduca in fata o persoana/ un grup care sa refaca ceea ce a fost o lipitura si s-o transforme intr-o sudura trainica, apoi s-o slefuiasca...
Nu-mi fac iluzii ca in alte filiale/partide situatia ar fi diferita...
Toate acestea, repet, pentru a intelege cat mai curand care ar trebui sa fie continuarea drumului meu in viata, alaturi de familie, prieteni, etc.
Sper ca nu e atat de complicat : a spera in viitorul din RO+ exemplul personal si a lua brusc o decizie contrara unui principiu de la care nu m-am abatut timp de cel putin 10 ani de lucru numai in strainatate...

Loredana Popovici - ANTON spunea...

sincera sa fiu, cred ca doar o minune ar mai putea reface ce a fost candva in partide. Si in PDL, PSD sau PNL, doctrina a fost inlocuita cu interesele persoanelor care au carnet de membru.Sunt prea multe persoane "patate" care se afla la mana cuiva, iar daca cineva "nepatat" incearca sa schimbe sistemul, este terminat cu ajutorul articolelor comandate in ziare si nu numai.

cristi cioanca spunea...

Multumesc. Nu ma cunoasteti si inteleg...
Probabil, asa cum am facut si eu, nevoia de a schimba textul izbucnit/ rabufnit initial ar putea reprezenta ceea ce ar trebui sa fie permanent in mintea si inima politicienilor ( si ei parinti care nu vor sti sa raspunda curand intrebarilor copiilor lor- cel putin) : respectul fata de cetateanul pe care ar trebui sa-l reprezinte, daca CETATEANUL- ALEGATOR si-ar dori asta...
Poate maine...