marți, 16 noiembrie 2010

Cum se face presa in Iasi...

Eu cand faceam presa in Iasi, daca primeam o informatie o verificam , poate din mai multe surse nu doar din trei, cum scrie la carte. Obligatoriu il sunam pe cel vizat. Astazi am trait pe pielea mea cum se face presa in Iasi.
Primesc felicitari de " casa de piatra" de la persoane cu care nu vorbisem. Nu am dorit sa bat clopotele despre casatoria mea deoarece este un eveniment intim. Numai ca nu a fost sa fie asa deoarece, culmea ironiei, un coleg de breasla, da o stire falsa despre mine. Informatia ca ma casatoresc este corecta , insa este o stire postata pe site fara sa fie verificata.
Nu mai are sens sa ma intreb de nu mi-a dat un telefon, probabil este afectat serios de criza si nu isi mai poate permite sa dea foarte multe telefoane.
Asa ca, daca mai sunt persoane din Iasi care vor sa ne felicite personal , o pot face miercuri , 17 noiembrie, de la ora 16.00. Va mai dau o informatie pe care colegul meu nu a aflat-o inca : martori vor fi Gianina si Mihai. Provocare dragul meu coleg , ii cunosti pe cei doi ?

Un comentariu:

GMM spunea...

Lasa, Lori, nu te supara! Nu merita. Important este ca tu sa te simti ok alaturi de prieteni.

Casa de piatra! Fericire multa, multa, multa!

Si sa nu stai chiar asa de mult in Cipru!

Iar cand te hotarasti cu nunta, sa anunti tu prima, ca sa nu mai apara stiri false despre tine.