joi, 14 ianuarie 2010

Ce tupeu ordinar....

Oare cum a putut sa imi treaca prin cap ca, in an de criza, cu buget de austeritate, Iasul ar putea primi suplimentari de fonduri la proiectele importante? Au fost facute amendamente insa, degeaba, nu a trecut niciunul in plenul Parlamentului. Ce tupeu am avut sa cred ca aeroportul sau autostrada vor primi bani....

4 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar aşa. Eşti ceva de speriat ce tupeu ai în ultima vreme!!!ia chiar te rog să-ţi bagi minţile in cap şi să începi să-i bati la cap pe marii politicieni de Iasi, fie ei senatori sau deputati, care au uitat de ce au ajuns acolo. Au uitat că au fost trimisi de ieseni să vadă de interesul alegătorilor ieşeni şi pentru promocvarea proiectelor Iasiului si nu pentru propria imbogăţire şi pentru a povestzi verzi si uscate despre buhne intentie vesnci lăsată cu buza umfklată de băieţii cei răi de la guvernare. Nu pentru ca să-şi justifice ipocrizia, neputinţa şi dezinteresul prin conferinţe de presa asemănătoare cu repertoriul unor bocitoare afalate la căpătâiul politicii ieşene. Că nu ridicatul din umeri, cenuşa pusă în cap şi miorlăituirile de neputinţă e legea politicii ieşene? ia lasă tuppeu deoparte şi pune biciul pe nemernicii care nu facaltceva decât să plângă cu lacrimi de crocodili că vezi Doamen ce va sărăci poporul, în timp ce ei fac averi fabuloase, încasează bani pentru ca să voteze bugetul, şi îşi cumpără terenuri, vile şi masini (apropo de un alt "tânăr mafiot obraznic" din PNL, fost ministru pe Educatie care se dă mare în conferinţe de presă numai la Iasi, că Bucureştiul nu ma dă demult nici doi lei pe el, fie ei si vechi: Apropo. să il intrebecineva, cand va trece la PDL? Că e pe aproape faza.

Anca spunea...

Buna Loredana... vreau sa te intreb ( stiu ..nu are legatura cu subiectul tau ) daca ai terminat liceul economic Virgil Madgearu din Bucuresti ? Numele tau imi este foarte cunoscut insa nu vreau sa fac nici o confuzie.
Multumesc anticipat Anca

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Buna Anca , nu am facut liceul in Bucuresti , probabil ma confuzi cu cineva

Daniel Matasaru spunea...

Buna ziua,

Desi se sarbatoreste de multi ani la Iasi, ziua de 24 ianuarie nu are in acest moment statutul recunoscut de sarbatoare nationala legala ( considerata ca zi nelucratoare ).

Primaria Municipiului Iasi are o initiativa ca ziua de 24 ianuarie sa devina sarbatoare nationala legala. Detalii si motivatia acestei initiative se gasesc pe site-ul www.primaria-iasi.ro.

Semnaturi se pot da la Centrele de Cartier ale Primariei Municipiului Iasi si pe online, pe site-ul petitieonline.ro

Daca sunteti de acord, va rog dati o semnatura de sustinere aici: >>>
http://www.petitieonline.ro/petitie-p25825051.html

Daca doriti sa sustineti aceasta initiativa, va rog promovati-o in randul prietenilor, colegilor si cunostintelor domniilor voastre prin transmiterea acestui mesaj, inclusive prin canalele media pe care este posibil. ( blog, yahoogroups, emailing, mass-uri, status etc. )

Multumesc.

Daniel Matasaru