luni, 21 decembrie 2009

Zece pentru Romania - Iasul nominalizat pentru trofeu

Anul acesta, Gala Zece pentru România, include o noua categorie: top zece oraşe din Romania în care standardul de viaţă este cel mai ridicat. Institutul pentru Politici Publice (IPP) este organizaţia care a propus criteriile de evaluare a calităţii vieţii în oraşele româneşti pe baza informaţiilor colectate de iniţiatori (Realitatea TV şi Asociaţia Municipiilor din România) şi a avansat nominalizările pentru Gală.

Criteriile au urmărit să măsoare aspecte ale vieţii socio-economice în mediul urban precum : calitatea infrastructurii serviciilor publice, managementul financiar al localităţii, volumul investiţiilor, fiscalitatea locală, petrecerea timpului liber. Anul acesta au fost nominalizate 15 oraşe pentru trofeul 10 pentru Romania: Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Constanţa, Cluj-Napoca, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Reşiţa, Satu Mare, Sibiu, Târgovişte, Timişoara.

Gala Zece pentru România este difuzată de Realitatea TV în data de 21 decembrie începând cu ora 18:30.

Pe ce loc credeti ca va fi Iasul ?
Eu zic ca va fi in primele 5.

5 comentarii:

Anonim spunea...

eu cred ca in ultimele 5. pe 15

Anonim spunea...

eu zic ca 8, adica ultimul.

Anonim spunea...

E pe 7, le-a facut Tatulici la el in birou.
Pe fata sprijinul acordat PD-L, de la promovarea unor sportivi inregimentati politic ( Elisabeta Lipa, Doina Melinte, Octavian Bellu, Ivan Pataichin ), la promovarea Clujului si a clujenilor ( Florin Piersic este exasperant, si totusi primeste premiul! ).
Bomboana pe coliva o pune Colegiul Mircea cel Batran, de la Constanta. Nu cumva e liceul de marina? Ce dracu mai vrei sa pozezi in credibil, la asemenea argumente?
Intr-un clasament similar facut de Capital, Iasul era pe locul 5, cu Bucuresti pe primul loc.

alex spunea...

la multi ani

Anonim spunea...

Keep posting stuff like this i really like it