joi, 22 aprilie 2010

Este incredibil de bine ...

Sunt cateva zile de cand ma ocup doar de familie. Este extraordinar sa te detasezi de toate din jurul tau, sa nu stii ce nenorociri se mai intampla , ce a mai facut Gheorghe Nichita sau Dan Carlan , cine si-a mai pus director pe la o institutie. E o senzatie foarte placuta atunci cand te suna un prieten sa te intrebe ce parere ai despre un anumit eveniment iar tu sa nu ai habar .. Zilele acestea sunt doar la dispozitia prietenilor care vor sa isi ia la revedere si multumesc lui Dumnezeu sunt cativa ...

miercuri, 14 aprilie 2010

Ne ducem cu totul la vale

Citesc anumite declaratii politice si mi se face greata. Stau si ma intreb , chiar nu mai exista nicio doza minima de bun simt?

marți, 13 aprilie 2010

Cupa presei la pescuit - iazul Tintea

Sambata , 10 aprilie a avut loc Cupa Presei la Pescuit la iazul Tintea din Erbiceni. Este prima oara cand particip si m-am intors acasa cu premiul 3.
P.S. In fotografie ma laud cu pestele prins de Virgil.Eu am reusit sa adun in total doar 900 de grame de peste. Campioana a fost Alina cu peste 3 kg de peste iar pe locul 2 Flori cu 1,8 Kg, tot din redactia noastra. Si uite asa Iasi Plus s-a intors cu 2 trofee.

joi, 8 aprilie 2010

Bogdan Balaniscu se insoara

Liderul tinerilor social democrati ieseni, Bogdan Balaniscu renunta la burlacie si va spune Da in fata ofiterului de stare civila, maine la 13.30. Aleasa inimii lui este Catalina iar nasii nu sunt persoane publice si nici politice. Nasa lor este fosta colega de banca din liceu a viitoarei lui sotii.

O pauza totala de 6 luni, nu e demisie

Pana la sfarsitul anului voi disparea din peisajul media iesean. Va fi o pauza de 6 luni dupa care voi reveni in aceeasi redactie . Intru in concediu pe 16 aprilie insa pana atunci ma voi "delecta" cu informatiile de pe scena politica din Iasi.
Voi continua sa postez pe blog insa informatiile vor fi de alta natura, vor fi dintr-un loc unde exista autostrazi, nu te stresezi sa cauti un loc de parcare, nu exista caini vagabonzi iar lumea este civilizata.

ANI si CJ al municipiului Iasi

Probabil tehui de cap de cat muncesc pentru a constata starea de incompatibilitate a consilierilor din Iasi , cei de la ANI traiesc cu impresia ca municipiul Iasi are in subordine Consiliul Judetean.

08 aprilie 2010
C O M U N I C A T
privind constatarea stării de incompatibilitate a domnului URSANU RADU IONEL, Consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean al Municipiului Iasi