miercuri, 24 februarie 2010

ce faceau sefii politiei in timp ce psihopatul injunghia femeile in Iasi?

Simplu: Interzicea Politiei Comunitare sa furnizeze presei imaginile filmate pe Rapa Galbena cu psihopatul in timp ce injunghia o tanara. Nu am inteles logica , dar probabil traim intr-o tara in care infractorii au mai multe drepturi decat ceilalti.

marți, 23 februarie 2010

M-am saturat sa merg prin gropi

Cate gropi din oras se pot acoperi cu 5.5 miliarde de lei vechi? Este o intrebare la care nu am raspuns ...
Daca cei de la Citadin vor sa raspunda, pentru a acoperi gropile din cartierul Galata, zona unde sunt case, de cati bani ar fi nevoie ?

marți, 9 februarie 2010

Cer demiterea lui Andries ....

De ce nu il demiteti pe " dl "Andries daca tot il doare in cur de serviciul pe care il are? Sunt multi oameni care abia asteapta un loc de munca.

P.S. Jenante scuzele lui, intuiesc ca el este mereu bolnav pentru ca e o stare de normalitate la el sa vorbeasca urat. Cand il deranjeaza subiectul o ia razna si nu se mai controleaza. Am avut "onoarea" sa port o discutie de acest gen cu el in urma cu cativa ani. Trebuie sa recunosc ca nu a folosit acelasi limbaj cu mine, a incercat sa se controleze ...

marți, 2 februarie 2010

Politia ieseana m-a bagat in ceata

Pe unii ii baga la racoare dar pe mine m-au bagat in ceata totala. Citesc comunicatul de presa si nu pricep nimic
"Tânăr cunoscut cu antecedente penale arestat preventiv pentru mai multe infracţiuni....
H. MIHAI, de 25 ani, din judeţul Iaşi, fără ocupaţie, cunoscut cu antecedente penale, a fost prezentat ieri Judecătoriei oraşului Hârlău cu propunere de arestare preventivă, fiind emis mandat pentru o perioadă de 30 zile.
Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi port fără drept în locuri şi împrejurări în care s-ar primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică a pumnalului, şişului, boxului, castelului ori al altor asemenea obiecte".


KULLLLLL !!!

Ciuho tot independent este iar Dan Carlan mai are de asteptat mult si bine

Deputatul independent Tudor Ciuhodaru ( fost PSD) a avut o mare surpriza sa constate ca pe agentiile de stiri a aparut informatia cum ca ieri , s-a inscris in grupul parlamentarilor PD-L. " Nu este adevarat . Am ramas si eu mirat cand am vazut , este doar o eroare de transcriere pe agentiile de stiri ", mi-a spus deputatul Ciuho.

Cel care a muscat informatia si s-a bucurat foarte tare a fost liderul PD-L Iasi, Dan Carlan, care este ferm convins ca va intra in radul PD-L Iasi si scrie pe blogul dumnealui ca este asteptat sa isi aduca aportul la constructia filialei.

Paduraru si Oprea pun umarul la modernizarea partidului

Deputatul Nicusor Paduraru si senatorul Dumitru Oprea, din Iasi, fac parte din comisia de statut. Sincera sa fiu ma mira ca din 6 parlamentari PD-L desemnati sa faca parte din comisia de statut, doi sunt ieseni.