sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Dan Carlan a primit votul de incredere

Ma asteptam la acest lucru insa unii spuneau ca nu o sa ii acorde votul de incredere si vor vota impotriva. Citesc ca au fost doar cinci abtineri si niciunul impotriva . kul

vineri, 30 ianuarie 2009

Nicoleta Deciu - purtator de cuvant la Prefectura Iasi

Iata o veste buna pentru noi , puratorul de cuvant la Prefectura Iasi va fi carismatica Nicoleta Deciu , fosta colega de breasla, actualmente purtator de cuvant la Politia Comunitara.
Eu personal ma bucur foarte tare , mai ales ca am fost si colege la radio Vox T si stiu ce ii poate minte ; este o persoana cu mult bun simt si o adevarata profesionista.

PS. Draga mea , sper sa faci lobby pentru noi sa avem un birou de presa . Am si o sugestie , spatiul unde functioneaza ( inca functioneaza) cabinetul de parlamentar a liberalului Relu Fenechiu.

Nani, director la Finante, Cepoi la DSP

Ieri s-a impartit cascavalul, folosesc expresia aceasta deoarece stiu ca deranjeaza.
Ioan Nani nu mai pleaca la Bucuresti asa ca va prelua conducerea Directiei Generale de Finante iar Vasile Cepoi va prelua conducerea de la DSP.
Mai multe aici

O vrabiuta ciripea ca Sorin Iacoban nu va primi nici o directie, de ce oare?

joi, 29 ianuarie 2009

Este oficial : Coman, Secretar de Stat

In cursul serii premierul Emil Boc a semnat actul de numire a lui Cosmin Coman in functia de Secretar de Stat in cadrul ministerului de Finante.
Sursa: presedintele PSD Gheorghe Nichita

Faza anului : seful de la 2 si un sfert a intrat in masina TELE M

Uite cum era Dl Blanaru sa intre in atentia presei : a intrat la propriu cu masina in masina TELE M . Si unde mai pui ca avea si alcool la bordul lui
Bravo !

marți, 27 ianuarie 2009

Vom avea ministri de la Iasi


Recunosc ca mi-a venit inspiratie dupa ce am citit postul lui Marius. Ei bine in timp ce colegii mei stateau geana pe Basescu eu stateam la o mica barfa cu Geoana. Mi-a zis sa nu mai fiu suparata ca in patru ani vom avea si ministri de la Iasi . Si nu trei cum a reusit Fenechiu sa puna ci cinci , ca sa fie mai cu mot PSD -ul !
PS. Evident , ca de la raceala am inceput sa delirez

duminică, 25 ianuarie 2009

Gabriel Grigore - viceprimar al Iasului

Saptamana aceasta se va numi si cel de al doilea viceprimar. Cum postul revine celor de la PLD functia va fi preluata de apropiatul lui Oprea si anume Gabriel Grigore. Initial se dorea un post ptr Grigore la Bucuresti,insa nu s-a putut si va prelua functia de viceprimar.
Se va alege si vicepresedintele CJ. Functia le apartine celor de la PD , numai ca aici nu e chiar usor sa ajunga la o intelegere deaorecce "bisericutele din PD au mai multe variante: Ctin Serban sustinut de Carlan si tanarul Ursanu sustinut de Movila.
Cum va fi o functie de decor, ma lasa rece decizia pe care o vor lua.

Stanciule:lasa-ne,lasa-ne

Inca deputatul Anghel Stanciu ( din nefricire pentru noi ,iesenii simpli dar si pentru pesedisti) nu a pierdut ocazia de a se face remarcat . Probabil pentru a vedea iesenii din Piata ca pe scena va fi prezent si el sau pentru a fi sigur ca va prinde un loc in randul din fata acesta, s-a urcat pe scena inainte de a incepe manifestarile. Stii vb roamanului : "se uita ca boul la poarta noua"-vezi foto.

vineri, 23 ianuarie 2009

Premierul Boc nu mai vine la Iasi?

Conform comunicatului de presa al Guvernului, premierul Emil Boc va fi prezent sambata la Cluj si nu la Iasi cum era stabilit. Ori este o eroare a biroului de presa ori Emil Boc va fi prezent in orasul sau de suflet.

GUVERNUL ROMANIEI
23.01.2008
PROGRAMUL
PRIMULUI-MINISTRU EMIL BOC
Sâmbătă, 24 ianuarie 2009


Participare la manifestările organizate de Primăria Cluj
cu prilejul aniversării a 150 de ani de la Unirea Principatelor Române



Ora 10.00 Depunere de coroane şi jerbe de flori la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza

Ora 20.00 Focuri de artificii şi Hora Unirii
(Piaţa Avram Iancu)


Biroul de presă

Este oficial: Costi Neagu -subsecretar de stat

In aceasta seara Emil Boc a semnat numirea lui Costi Neagu in functia de subsecretar de stat in ministerul Tineretului si Sportului. Maine se va publica in Monitorul Oficial.
Sursa : PDL Iasi

God have mercy



Ora 19.oo , locatia hotel Astoria, Gala Premiilor de Excelenta a PDL - "Reunim valori" . S-a intarziat putin startul evenimentului si uite asa aproximativ de 100 de persoane stateau frumusel la usa salii Creanga de Astoria si asteptau sa fie lasati sa intre.
A inceput si acum totul este frumos , s-au acordat cateva premii si urmeaza sa mai fie date.
Interesant a fost ca la eveniment a cantat si corul Filarmonicii, profesionisti nimic de zis in schimb au starnit rumoare in sala deoarece au inceput recitalul cu "Aleluia" iar marea majoritate a invitatilor ascultau plictisiti iar unii dintre ei au inceput sa comnteze : trei trandafiri plus unu fac patru trandafiri si e normal sa te simti ca la inmormantare" .


Toate bune si frumoase, m-am asezat la o masa imi pot conecta laptopul la o priza si uite ca un personaj a reusit sa imi strice seara. Imi vedeam de treaba mea si el se tot baga in seama si cum l-am ignorat a inceput sa comenteze cu cei din jurul sau. In afara de faptul ca este enervant , antipatic si se crede un personaj foarte important in filiala ieseana a PDL imi puteti spune si mie cum il cheama?






Liderii PSD la Iasi

Dis de dimineata, liderii PSD au sosit la Iasi. La 12.00 la hotelul Unirea a inceput sedinta zonala de partid la care participa liderii partidului, conducerea filialelor din Moldova si nu numai.Sunt aproximativ 300 de pesedisti la aceasta sedinta si bineinteles unii mai "ocupati" stau pe hol, ba la o barfa, ba la o tigara, ba degeaba, ba la o pilula medicamentoasa. Noroc ca este prezent si medicul Tudor Ciuhodaru, care acum este si pesedist cu acte in regula, mai exact deputat PSD
Ieri anuntam ca va veni si Marian Vanghelie si... a venit. A tinut sa fie prezent si la ceremonia de instalare a noului prefect de Iasi numai ca intarziat si uite asa comitetul de primire a lui Vanghelie a fost format dintrei ziaristi si purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean. Of course ca faceam si eu parte din acest comitet si uite asa am avut ocazia sa imi pupe mana liderul PSD Bucuresti. Dearece a fost galant am sa fiu si eu galanta si am sa il intreb pe Mircea Geoana, care tot a tinut sa precizeze ca respecta Iasul si Moldova , de ce Iasul nu are niciun ministru.

Un muncitor de la Salubris strivit de o masina

Grav accident de munca in aceasta dimineata la Salubris in zona garii.G.M de 55 a ajuns la 6.45 laUPU de la Spitalul de Urgente in stare critica in urma unui traumatism prin strivire.Pacientul politraumatizat ,in soc traumatic cu traumatism toracoabsominal cu multiple fracturi costale si leziuni importante la nivelul bratului si antebratului stang a necesitat inca din UPU masuri de resuscitare volemica si respiratorie,antalgice majore,imobilizari provizorii fiind evaluat imediat in echipa completa de politrauma-medic de urgenta,ortoped-traumatolog,chirurg de urgenta si reconstructiv.Pacientul este internat la ATI-Traumatologie.Cand starea clinica o va permite pacientul va fi operat pentru rezolvarea chirurgicala a leziunilor. Prognosticul este rezervat datorita severitatii lezionale,starii clinice ,precum si a complicatiilor posibile.
Sursa:medicul Tudor Ciuhodaru

Viitor de aur tara noastra are

Simulare de scenariu, mi -a trimis un prieten. Este prea tare si merita sa il cititi daca nu ati facut-o pana acum.

Clientul - Alo, buna ziua, doresc sa comand doua pizza.
Telefonista - Multumim ca ati sunat la Pizza Hut. Puteti sa-mi dati numarul dvs. de identitate (NIDN - national ID number), domnule ?
Clientul — Numarul meu de identitate nationala… da, un moment. 6102049998-45-54610.
Telefonista - Multumesc, dle Popescu. Vad ca locuiti in Bucuresti, str.Nicolae Iorga, nr.2 siaveti tel. 6.50.33.97. Telefonul dvs. de la serviciu, la Institutul de Proiectari Miniere, departamentul cartografie este 6.80.99.97, int.333, iar numarul de celular este 0756.22.11.44. Adresa de e-mail este popescu1968@yahoo.com. Corect?
Clientul - Mda.. Da’ de unde aveti toate informatiile mele?
Telefonista - Suntem legati, ca orice companie, de ANI.
Clientul - ANI, ce dracovenie mai este si asta?
Telefonista - Suntem legati electronic de......
Continuare aici

joi, 22 ianuarie 2009

Lupu va fi investit la 10.30 de vicepremierul Dan Nica

Liderii PSD vor ajunge la Iasi vineri la ora 10.00 asa ca instalarea in functie a noului prefect Victorel Lupu va avea loc la 10.30. ministrul Sanatatii a ajuns deja la Iasi iar maine surpriza mareeeeeeeeeeee Vine Vanghelie care este ...este, pentru prima oara la Iasi
Asta da eveniment...abia astept sa il ascult
Sursa informatiei: una foarte buna

Cum va fi oare ?

Deoarece am incercat de nenumarate ori sa ii contactez telefonic pe Marius Bodea si Vasile Etcu insa fara succes , ma intreb cu voce tare : Ce credeti, maine vor preda stafeta noilor conducatori ai Prefecturii adica Victorel Lupu, Dragomir Tomaseschi si Cristian Angheluta?

Zilele acestea Marius Bodea si Vasile Etcu s-au ferit de presa, de parca suntem ciumati. Ma mira atitudinea lor de deoarece au avut o colaborare buna cu cei acreditati pe Prefectura.

UPDATE
Doar prefectul a fost numit si va fi investit in functie vineri de ministrul Dragnea sau de vicepremierul Nica.

Daca au laptopuri, de ce nu ?


Consilierul judetean PDL ,Ioan Haraga avea treburi mai importante in sedinta de azi . Era interesat de ce se intampla in tara si nu de ce se vorbea la sedinta . Oare a realizat ce a votat azi ?

miercuri, 21 ianuarie 2009

Se muta cabinetul Boc la Iasi

Biroul de presa al Guvernului anunta ca sedinta de Guvern va avea loc joi de la 10.oo asa ca vineri liderii si ministrii PSD si PDL vor fi la Iasi ; primii vor participa la sedinta zonala a partiduluii unde vor veni pesedeii din Moldova iar ministrii PDL vor fi prezenti la Gala Premiilor de Excelenta organizata de filiala ieseana.
Maine incep si negocierile si uite asa pana duminica vom sti cine sunt noii conducatori ai institutiilor. Maine vor fi numiti prin HG si noii sefi ai judetului,de data aceasta "apolitici" vineri probabil in prezenta ministrului Dragnea vor fi investiti in functie iar sambata, pe 24 ianuarie poate sa vorbeasca de la tribuna si prefectul iar de luni lucrurile vor incepe sa mearga struna......era o ironie

Mitica Rebegea nu va mai fi comandantul Aeroportului

Unul dintre oamenii care s-au dat peste cap sa rezolve situatia aeroportului se pare ca este nevoit sa renunte . Este vorba de comandantul Mitica Rebegea care de maine nu va mai fi seful Aeroportului. Este interesant , mai ales ca saptamana trecuta am auzit ca cineva din interior doreste foarte mult fotoliul lui Rebegea si uite ca nu a durat mult si s-a pus in practica.
Va fi maine la diverse un proiect de hotarare la CJ prin care se va lua act de incetarea raporturilor de munca.Voi reveni cu amanunte

marți, 20 ianuarie 2009

Vineri, Iasul va fi luat cu asalt de marii politicieni

Vineri va fi zi plina pentru noi , cei de pe politic . PDL va organiza Gala premiilor de Excelenta , unde sunt pregatita sa bag mana stanga in foc ( cu dreapta scriu) ca vor fi prezenti seful statului, Traian Basescu (a fost si anul trecut), premierul Emil Boc si o parte dintre ministrii PDL. Acest eveniment va avea loc seara , incepand cu ora 19.00 la hotel Astoria.
Tot vineri , se intrunesc si social democratii la Iasi . Liderul PSD, Mircea Geoana va ajunge in Iasi vineri dimineata iar daca sedinta de Guvern va avea loc joi, vor fi prezenti si ministrii PSD care vor participa la o sedinta zonala de partid.
Nici sambata nu va fi gol Iasul , si uite asa o a ii vedem , cu mic cu mare cum se vor incinge in jurul orei 11.30 intr-o minunata hora a unirii .

luni, 19 ianuarie 2009

S-au dus dracului discutiile private

Pe zi ce trece sunt tot mai mandra ca sunt romanca, cu ghinimele de rigoare evident . Avem criza economica si mai avem si legi de tot .... cum ar fi cea adoptata de Parlament in luna noiembrie care se numeste asa "Legea nr. 298/2008 privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice ..."

- incepand de maine , adica 20 ianuarie,toti operatorii de telefonie fixa si mobila , adica ROMTELECOM, RDS&RCS, ORANGE, VODAFONE, COSMOTE, ZAPP, etc. sunt obligati sa stocheze timp de 6 luni urmatoarele date despre TOATE CONVORBIRILE TELEFONICE: DE UNDE VORBIM, CU CINE (nr. de telefon si NUMELE SI ADRESA ABONATULUI), LOCATIA CELUI CARE ESTE APELAT, CAND SI CAT SE VORBESTE ;
TOT DE MAINE
toti operatorii de telefonie fixa si mobila sunt obligati sa stocheze timp de 6 luni urmatoarele date despre SMS-urile pe care le trimitem: DE UNDE LE TRIMITEM, CUI SI CAND LE TRIMITEM;
- incepand din 15 martie 2009, toti providerii de internet, adica RDS&RCS, ROMTELECOM, ORANGE, ZAPP, etc.sunt obligati sa stocheze timp de 6 luni urmatoarele date despre emailurile noastre: DE UNDE TRIMITEM EMAILUL, DATA SI ORA LA CARE NE CONECTAM LA INTERNET, CUI TRIMITEM EMAILUL(adresa IP si NUMELE SI ADRESA FIZICA A ABONATULUI), DATA SI ORA LA CARE NE DECONECTAM DE LA INTERNET;
din 15 martie 2009, toti provaiderii de internet, sunt obligati sa stocheze timp de 6 luni urmatoarele date despre NAVIGAREA PE INTERNET:
CINE SUNTEM (NUME, ADRESA FIZICA SI IP-ul), DATA SI ORA LA CARE NE CONECTAM LA INTERNET, DATA SI ORA LA CARE NE DECONECTAM SI PROBABIL TOATE ADRESELE DE INTERNET PE CARE LE ACCESAM.

Badea spune ca traim in romania si asta ne ocupa tot timpul , insa eu cred ca traim intr-o tara de cacao si asta ne omoara cu zile.

P.S. Ferice de cei care lucreaza in acest domeniu , va dati seama cata spaga se va da iar unii dintre ei , ca vorba aia e criza economica , vor lua banii ca sa ofere unor persoane informatiile stocate . Ce garantie am eu ca domnii de acolo nu vor furniza , contra cost , cu cine am vorbit , cat am vorbit sau cui am trimis un mail ?
Ce trafic de tigari , alcool sau ciocolata, incepe traficul de informatii

Parca vad cum politicienii vor afla cine tradeaza in partid ca deh , da un ban si afla cu cine a vorbit x in ziua cutare si tot asa ...Mama ce show va fi ..
Hai sa traiti bine !

duminică, 18 ianuarie 2009

Mai apare un partid ..al muncitorilor de data aceasta

Citesc pe fluxurile de stiri ca Miron Cozma isi face partid si are deja 26 de presedinti . In stire apare ca va avea filiala si la Iasi si am facut rost de nr de telefon si l-am sunat . Dupa ce a sunat de trei ori , raspunde si imi imi da niste vorbe de zile mari : "Daca nu raspund inseamna ca nu vreau sa vorbesc "
Well nici eu nu mai vreau sa scriu despre partidul lui muncitoresc.

joi, 15 ianuarie 2009

Leapsa de la Marius Danga


Este a doua zi cand primesc o leapsa , ieri de la Daniel azi de la Marius. Eu am trisat putin asa ca in folderul cinci de la serviciu am poze personale. Ea este Delia , nepotica mea si pe 19 ianuarie implineste 10 ani.

miercuri, 14 ianuarie 2009

Vineri vor fi numiti noii prefecti si subprefecti printr-o HG

Se pare ca Marius Bodea si Vasile Etcu trebuie sa inceapa sa isi stranga lucrurile deoarece vineri se va da o HG in care vor fi numiti noii prefecti si subprefecti. La Iasi Marius Bodea va fi schimbat cu Victorel Lupu, Vasile Etcu cu Cristian Angheluta iar Dragomir Tomaseschi va veni pe postul vacant de subprefect.

Leapsa - 11 chestii despre mine

Am vazut ca Daniel m-a provocat asa ca iata 11 lucruri despre mine

1. Am ajuns in presa datorita mamei care mi-a spus intr-o zi ca la Vox T se fac angajari . Initial m-am dus pentru un post de stirist si am ajuns sa nu mai prezint stiri dupa cum se stie ( nici nu cred ca mi-ar fi placut)
2.Am o sora geamana, dar acest lucru il stiti, insa nu stiti ca noi doua nu am avut niciodata aceleasi gusturi la baieti asa ca niciodata nu am schimbat prietenii intre noi(recunosc ca unii a telefon ma confundau cu sora mea si le stricam ziua )
3. Nu am foarte multi prieteni , dar pe cei care ii am sunt prieteni adevarati
4. Sunt unele persoane care nu ma suporta deoarece sunt "figuranta"
5. Ma uit la serialele politiste de pe AXN si la filmele romantice de pe Acasa
6. Cand sunt foarte stresata si nu pot sa dorm, ma uit la desene animate . Preferatele mele Anastasia, Micuta sirena si Pisicile aristocrate asa ca pe la ora 4 dimineata ma uit la desene
7. Cred in Dumnezeu si imi este frica sa nu ajung in iad
8. Iubesc
9. Fac cel mai bun tort de mere
10. Ma vad in presa si la 50 de ani (asta daca nu mor pana atunci )
11. Imi doresc sa slabesc 15 kilograme


Dau leapsa mai departe lui Claudiu, Dan Carlan , Cristi si Iulian .

Remember the time

ce copii eram ....

marți, 13 ianuarie 2009

Vocea musulmanilor din Iasi s-a facut auzita si in lume

Roumanie-PO-Israël-Gaza-conflit-manifestation

Roumanie: 250 personnes manifestent contre l'offensive sur Gaza

BUCAREST, 13 jan 2009 (AFP) - Environ 250 personnes, en majorité
des étudiants d'origine arabe, ont participé mardi ŕ une
manifestation ŕ Iasi, important centre universitaire du nord-est de
la Roumanie, demandant l'arręt de l'offensive israélienne sur Gaza.
"Nous n'acceptons pas le meurtre des femmes et des enfants au
Gaza, c'est un massacre ce qui se passe lŕ-bas", a déclaré un
manifestant palestinien cité par l'agence Mediafax.

Scandant "arrętez la guerre" et brandissant des pancartes
portant des messages tels "Oů est votre conscience?" et "Oů sont les
droits de l'homme?", les manifestants ont organisé une marche dans
le centre ville en réclamant l'arręt des combats.
Des manifestations identiques avaient eu lieu la semaine
derničre ŕ travers le pays.

luni, 12 ianuarie 2009

Coman si Jitareanu vor fi secretari de stat

Cosmin Coman si Gerard Jitareanu vor fi secretari de stat , au primit binecuvantarea lui Geoana si urmeaza sa se publice in Monitorul Oficial in cursul acestei saptamani
Sursa: una foarte sigura

Cine va negocia functiile din institutiile iesene

Atat PDL cat si PSD au stabilit membrii care se vor intalni la masa negocierilor
La PDL : Dan Carlan, Petru Movila, Dumitru Oprea, Mihaela Popa , Daniel Oajdea
Mai sunt si patru membri supleanti dar nu cred ca mai au importanta
La PSD: Gheorghe Nichita, Constantin Simirad, Luminita Iordache, Vasile Mocanu , Anghel Stanciu si Doru Tompea si membri supleanti .
Abia astept sa vad cine va ocupa functiile din institutiile deconcentrate si nu numai , nu stiu cine va fi atat doar pot sa spun ca TOTI vor fi schimbati

Daca puteti ajuta ...

Am primit si eu pe mess
Disparut: Dragos 13 ani, inaltime 1.54, parul de culoare neagra, tenul deschis, semnalmente remarcabile : pistrui , ochi caprui e la liceul teoretic dimitrie cantemir iasi in clasa 7 B. Oricine da detalii despre el, este rugat sa sune la numerele de telefon 0745231689 (tatal) si 07498637152 (mama).

sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Un prag usor de trecut

Se spune ca un anumit prag este greu de trecu, mai ales in randul femeilor. Eu l-am trecut foarte bine alaturi de familie, prieteni adevarati si colegi
Geanina, La Multi Ani , sa fii sanatoasa si fericita .






























































































miercuri, 7 ianuarie 2009

Cosmin Coman - secretar de stat

Surse din cadrul PSD spun ca directorul de strategii din cadrul Primariei, Cosmin Coman va fi secretar de stat in cadrul ministerului de finante. A primit binecuvantarea partidului, urmeaza sa fie validat si de presedintele partidului, Mircea Geoana. Acest lucru se va intampla peste doua zile cand acesta va reveni din America.

Face bine la sanatatea mintala

Nesimtirea e in floare in randul politicienilor

Unii politicieni au fost nesimtiti pe toata perioada mandatului de parlamentar si continua si dupa ce nu au mai pupat un loc caldut in parlament. Saracii de ei sunt atat de amarati incat au nesimtirea sa faca cerere la secretariat si sa ceara indemnizatia de somaj trei luni. De la Iasi au facut cerere Gabriela Nedelcu si Traian Dobre. Nu ma mira oricum , ma asteptam la asa ceva, dar ma revolta ....
Si uite asa mi-am stricat eu ziua

La multi ani Ionilor !

Este sarbatoare si prin intermediul blogului transmit multa sanatate si bucurii celor care poarta numele de Ion.

Leahu (BZI) , Muset (Flacara Iasului), Ionela (Pro Tv)La multi Ani !

marți, 6 ianuarie 2009

Jurnalul de est dispare

Ups, se spune ca astazi este ultima zi in care mai apare jurnalul de est. Este primul ziar din Iasi care se inchide , oare care urmeaza?

UPDATE : A disparut deja angajatii au fost anuntati oficial pe la ora 16.00

Intinereste Consiliul Judetean

Doamne , ce veste minunata am primit astazi : Simirad demisioneaza din functia de presedinte al Consiliului Judetean. Ar fi frumos pentru ca nu mai vreau sa vad bunici prin CJ care ar trebui sa stea acasa si sa se bucure de pensie . Mai sunt personaje prin CJ care spun ca pleaca .
Pariu ca declaratia de azi a lui Simirad a fost doar o declaratie si atat ?