vineri, 31 octombrie 2008

A inceput campania electorala ....va fi un cosmar?

Oficial, suntem in campanie electorala . este normal sa discutam despre candidati, asa ca vom spune tot ce se intampla. Se stie ca eu am militat si militez pentru femeia in politica asa ca am sa incep cu Camelia Gavrila, candidatul liberal la Camera Deputatilor pe Copou. Se pretinde a fi un deputat de nota 10.


Citesc sloganul si nu imi creste tensiunea. Toata lumea stie ca este una dintre femeile din Iasi pe care o admir foarte mult asa ca mi se va reprosa ca sunt subiectiva. Este o femeie care cred ca va face ceea ce isi propune si cred ca merita acest solgan. Un prieten spunea ca are o atitudine aroganta in afise dar nu mi se pare, machiajul este putin strident (parerea mea). La conferinta de presa de joi spunea ca sta bine in sondaje si ca are peste 10 procente in plus fata de senatorul Dan Carlan. Eu nu pot decat sa ii urez mult succes pentru ca si femeile pot realiza multe chiar daca sunt barbatii, care pun piedici femeilor cu atitudine.

joi, 30 octombrie 2008

Eugen Ticau cauta printese


Ei bine daca tot se apropie campania electorala trebuie sa va spun cu ce se ocupa candidatii nostri inainte de campanie . Daca miercuri i-am prins la un ceai pe social democratul, Catalin Ivan si democrat liberalul, Costi Neagu, azi va povestesc ce face un liberal. Ei bine, la ceas de seara intr-un club din Iasi, nu dau nume deoarece nu fac reclama gratuita, se afla un candidat la Parlamentul Romaniei, de data aceasta de la PNL. Este vorba de carismaticul Eugen Ticau, directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (CRPDRP) Iasi. Acesta s-a delectat cu 12 dudui, studente la diferite facultati din Iasi. Si ca sa nu fiu foarte rautacioasa trebuie sa mentionez ca acesta facea parte din juriul concursului de frumusete "Printesa vinului de Cotnari"

Sa stiti ca nu a fost prea indulgent la note a dat 6 si 7 la fete. Adevarul e ca nici nu au avut o prestatie f buna. Domnule Ticau mai zambiti cat mai puteti pentru ca va asteapta o campanie f grea.

De ce s-a amanat sedinta de CL?

Era programata pentru ora 14.00 sedinta de Consiliul Local si cu o ora inainte s-a s-a amanat pentru luni , ora 10.00. Oficial , spun ei, deoarece nu erau toti consilierii prezenti unii pregatindu-se de campanie. Explicatii de doi lei. Au fost discutii mari legate de proiectul PALAS. Stiu ca pe la ora 12.00 liberalii si pesedistii s-au intalnit in birou la deputatul Relu Fenechiu , oare ce au negociat acolo ?

miercuri, 29 octombrie 2008

Intalnirea dinaintea furtunii?




La pranz ma aflam intr-un local din centrul Iasului unde se gateste foarte bine si pe cine credeti ca vad acolo? Doi tineri politicieni care candideaza pe colegiul meu, adica colegiul 11 pentru Camera Deputatilor - Cug - Zona industriala. Catalin Ivan de la PSD si Costi Neagu de la PDL , cu un ceai in fata , puneau colegiul la cale probabil.
Tinand cont ca erau destul de relaxati banuiesc ca nu discutau in contradictoriu si erau pe aceeasi lungime de unda. Un lucru este clar, la mine in colegiu nu va fi o campanie urata pentru ca ma indoiesc ca cei trei candidati, ma refer aici si la Cristina Dobre care este de la PNL si este tot tanara, se vor porcai cum se va intampla cu siguranta in alte colegii. Pentru cei care locuiesc in Zona Industriala,Frumoasa si Cug , cel din stanga este Ivan iar cel din dreapta este Neagu.
Acu intrebare pentru seniori , domnilor Nichita , Carlan si Fenechiu pe cand o intalnire la o cana de ceai unde sa discutati proiectele importante pentru Iasi ? Imi amintesc ca la dezbaterea de la Astoria cu jurnalistii de la Realitatea TV si Cotidianul v-ati certat ca la usa cortului si dadeati vina unul pe altul pentru esecurile inregistrate la Iasi.

P.S. Oare ce au discutat ?

marți, 28 octombrie 2008

Geani, draga mea nu ai dreptate




O parte dintre voi stiti deja ca am o sora geamana. Din pacate , pe cat de apropiate eram in copilarie si adolescenta pe atat de departe suntem una de cealalta acum. Motivul : nivelul scazut de trai din Iasi a determinat-o sa plece in alta tara .Acolo in doar doi ani de zile a reusit sa faca ce nu a facut 30 de ani in Iasi ( hai sa zicem 10 de cand s-a casatorit. Are un job bine platit copii invata bine la scoala, are apartament are masina . Este adevarat ca munceste mai mult de 8 ore dar macar este platita pe masura . Si in Iasi muncea peste 10 ore dar era platita prost si cum are de crescut 2 fetite a fost nevoita sa plece , deoarece este o mama care vrea sa asigure un nivel de trai bun copiilor. Dupa cum spuneam , am reusit .
De ce spun acest lucru:imi citeste blogul si articolele din ziar iar la telefon mi-a spus " Lory , esti prea dura in comentariile tale ...nu te stiam asa , erai o fire mai calma".
I-am spus eram , dar cand vezi ce se intampla in jurul meu chiar numai pot sta calma. Asa ca sunt furioasa pe toti cei care vorbesc de nivelul de trai ridicat de la noi din tara , de cat de bine si frumos este la noi in Iasi si tot asa .. adica placa folosita de politicienii nostri.

Oprea e mai cu mot

Europarlamentarul Dumitru Oprea vrea sa fie mai cu mot decat colega lui de partid si de Parlament European, Mihaela Popa. In luna noiembrie va face o excursie de trei zile la Bruxelles dar nu cu jurnalistii de pe domeniu ci cu redactorii sefi din presa ieseana. Fiind in plina campanie pentru parlamentare probabil vrea sa se puna bine cu sefii.
Domnule Oprea, promisiunea ca veti duce jurnalistii de pe invatamant la Bruxelles ( le-ati promis la inceputul anului )cand o onorati ?
P.S. pentru carcotasi, nu sunt jurnalist pe invatamant si am fost deja in Belgia si Franta asa ca nu sunt dornica.

luni, 27 octombrie 2008

Cel mai tare slogan

Am auzit cel mai tare slogan de pana acum : dupa 18 ani de stat in genunchi e timpul sa va ridicati
La ce va ganditi cand auziti acest mesaj ?

vineri, 24 octombrie 2008

Condoleante domnului Dumitru Oprea

Europarlamentarul Dumitru Orea trece prin momente grele acum, deoarece miercuri seara i-a murit tatal.Pe acesta cale ii transmit sincere condoleante.

Iasiinfo merge inainte fara mine

Dupa 10 luni de iasiinfo renunt deoarece timpul nu imi mai permite sa ma ocup si de acest site de stiri. Spun acest lucru deoarece vor fi persoane care se vor intreba de ce am plecat.

miercuri, 22 octombrie 2008

Aeropoartele lui Vosganian

Miercuri seara, ministrul Economiei si Finantelor, senatorul nostru de Iasi, Varujan Vosganian a facut un tur pe la televiziunile nationale. Mi-a atras atentia la ora de stiri de pe tvr2 deoarece la un moment dat moderatorul, Claudiu Lucaci nu s-a putut abtine si a inceput sa rada. Vosganian povestea acolo de buget si ce frumos si bine e la noi. Mi se parea ca vorbeste de alta tara. Numai ca la un moment dat i-a zburat porumbelul si spune cum aeropoartele noastre vor putea fi modernizate. Domnule ministru, pan' la urma care din cele doua aeropoarte va fi modenizat: Suceava sau Iasi? A trecut mai bine de o luna de cand ati spus ca va intra in sedinta de Guvern proiectul cu aeroportul din Iasi.
Vosganian a mai spus ca Romania nu are criza economica ci criza de incredere si ca stam mai bine decat alte tari...corect. fata de Somalia cu siguranta stam mai bine.

marți, 21 octombrie 2008

Jale mare la PRM Iasi

PRM cauta acum pe ultima suta de metri candidati pentru alegerile parlamentare deoarece in ultimul moment s-au retras mai multe persoane. Unul dintre ei este Niculaie Niculescu. Cam atat deocamdata.

luni, 20 octombrie 2008

Nichita a scapat si de Soroceanu

La depunerea candidaturilor PSD pentru parlament ne intrebm unde este Soroceanu insa am ramas doar cu intrebarea la vremea respectiva. Realiatea Tv prezinta lista candidatilor PNG si apare si numele Valentin Soroceanu insa ma gandeam ca e o coincidenta de nume deoarece nimeni nu a comentat plecarea lui Soroceanu din PSD. Acest lucru s-a intamplat pe 1 octombrie. Omul acesta a muncit in acest partid 18 ani insa nu a fost destul, asa ca a preferat sa plece la un partid unde sa poata candida pe zona care o cunoaste foarte bine. Ii pare rau ca si-a lasat o parte din sanatate in acest partid.
Observam ca incetul cu incetul cei din garda Solcanu parasesc acest partid. Parca vad reactii : intinereste partidul. Oare asa sa fie ?

Valentin Soroceanu ii va avea contracandidati pe colegiul 1 rural pe Luminita Iordache de la PSD, Traian Dobre de la PNL si Ctin Serban de la PDL.

miercuri, 15 octombrie 2008

Fenechiu se va lupta cu Matasaru pentru Parlament

Pesedistii au decis sa arunce in lupta pentru Parlament pe colegiul 2 rural,Tomesti, pe tanarul conservator Daniel Matasaru. Ce parere aveti ? Eu cred ca Fenechiu va castiga fluierand un nou mandat de deputat. In acelasi timp, nu uit ca Daniel Matasaru a facut o figura frumoasa la alegerile locale cand a candidat la presedintia Consiliului Judetean.

Nani si Ciuho candideaza


Bunul nostru prieten, doctorul Tudor Ciuhodaru a fost convins si in cele din urma candideaza din partea PSD la alegerile parlamentare. Un lucru bun deoarece dr Ciuho fiind medic la urgente a vazut foarte multe la viata lui iar mai nou va descoperi si dedesubturile politicii. Deja face declaratii ca un politician, unul american ca deh, in Romania nu prea avem exemple de citat "Unii oameni vad lucrurile asa cum sunt si intreaba de ce, eu visez lucruri care nu exista si intreb: de ce nu ?" a raspuns Tudor Ciuhodaru, citandu-l pe politicianul american, Robert Kennedy.
Evident ca am inceput si eu sa visez si mi-l imaginez pe dr Ciuho cum face lavaj gastric la toti politicienii care mananca c... ups, ciuperci otravitoare.
A fost convins si fostul director de la Antibiotice Ioan Nani care va candida la Senat pe colegiul din Copou.

sâmbătă, 11 octombrie 2008

HADDAWAY - vi-l amintiti?

Am primit sambata o veste buna . Vine la Iasi si ne canta Haddaway. Cine este el??
Celebrul artist Alexander Nestor Haddaway, cunoscut mai mult sub numele de Haddaway are 43 de ani. Haddaway este un cunoscut cantaret de muzica pop si nu numai, el avand si multe alte talente. Detine un doctorat in Stiinte Politice si Istorie la celebra universitate George Washington si este considerat fondatorul genului pop euro-dance. "What is Love" a stat 52 de saptamani in Top 10. Cantaretul de culoare este pe piata muzicala de 15 ani, timp in care a scos patru albume, vandute in peste 25 milioane de unitati in lumea intreaga. Cu piesa “What is Love” Haddaway a reusit sa doboare topurile musicale de peste tot, fiind primul artist care a reusit sa ramana 52 de saptamani in Top 10 in Statele Unite. Celelalte hituri ale sale, “Life”, “Rock my Heart”, “Fly Away” si “I miss You” au patruns pe primele pozitii in top 20, artistul incluzandu-le pe toate in 1999 pe un album "Greatest hits".

Pedelistii ar trebui sa ia niste lecitina


Cristian Adomnitei are pacatele lui dar cel mai prost ministru al Educatiei nu a fost. Au venit pedelistii la Iasi si au lansat programul pe Educatie si nu auzeai decat ca Iasul a dat cel mai prost ministru, ca Iasul a facut nu stiu ce ... Frana fratilor, ca de Iasi va mai auzi tara asta. Daca ar fi dupa voi ar trebui sa gazati toata zona sa disparem ca natie de pe harta tarii.
In caz ca domnii de la PDL au uitat, cel mai prost ministru l-au scos chiar ei, si se numeste Mihail Hardau.

vineri, 10 octombrie 2008

Gollum VS Smeagol-lupta din sufletul lui Adomnitei

Dupa cum va anunatam, Adomnitei a iesit, vineri, pentru prima data dupa demiterea din functia de ministru, intr-o conferinta de presa. Cum era si normal, tacerea a rupt-o la Iasi . Din ce a povestit el presei locale, nu mai e cazul sa se toarne un film pentru ca exista unul deja celebru care sa reflecte starea lui din ziua votului( care nu o va uita niciodata).

Dupa ce ati vazut secventa din film va invit sa cititi aici

joi, 9 octombrie 2008

Viitoarea criza financiara -documentar

un documentar foarte interesant, merita vazut. L-am descoperit la un coleg

Adomnitei rupe tacerea

Deputatul iesean, Cristian Adomnitei rupe tacerea .... cu jurnalistii ieseni. Dupa demitere, toata presa ieseana l-a sunat in draci pe fostul ministru al Educatie numai ca acesta a vorbit doar cu cei de la o televiziune locala iar pe restul i-a tratat cu flit. Vineri, la 12.00 are conferinta de presa . Sunt curioasa sa ii vad atitudinea pentru ca de 2 luni de zile, nimeni nu ii mai ajungea cu prajina la nas. Din ministrul comunicativ cu presa ieseana s-a transformat intr-o persoana aroganta si necomunicativa. Cel putin 7 persoane care vor fi maine prezente la conferinta cred acest lucru. Oricum, asta este ultima conferinta de presa a lui Cristian Adomnitei la care voi participa. A revenit in judetul unde este deputat, unde va candida pentru un alt mandat de deputat ... acum vom deveni noi aroganti.

Domnule Anghel Stanciu, chiar acum inainte de alegeri ?


Observ ca stimabilii nostri parlamentari, care mai vor inca un mandat( eu personal de o parte din ei m-am saturat) au gasit o noua metoda de a mai aduna niste voturi: sa isi deschida cabinet parlamentar in comune. Desi, se pare ca nu a calcat in viata lui in comuna Roscani, domnul profesor universitar, Anghel Stanciu vrea sa explice cetatenilor "semnificatia si modalitatea de vot uninominal".
Parca il si vad pe Stanciu cum explica oamenilor de la tara, semnificatia inseamna " pe mine trebuie sa ma votati, pentru ca eu am facut aceasta lege care imi va purta si numele " si modalitatea de vot uninominal inseamna " puneti stampila in dreptul numelui Anghel Stanciu PSD, Camera Deputatilor"
Nu mai exista pic de rusine. La europarlamentare nu s-a deranjat sa mearga pe la tara iar la final cand s-a facut bilantul a avut nerusinarea sa isi aroge meritele , doar pentru ca raspundea cu numele de acea zona. Cuvintele nu imi apartin ci sunt a unor colegi de-ai lui.

miercuri, 8 octombrie 2008

Mihai Traistariu amendat la Iasi de politistii de la rutiera

Am scris astazi o stire cu o vedeta muzicala. Mihai Traistariu, in timp ce se afla pe bulevardul Socola, a fost prins de politistii ieseni ca circula cu 69 de kilometri la ora.
L-am sunat si a povestit ce s-a intamplat “ Vin si eu in orasul meu de suflet si uite ca ma aleg, cu o amenda . Eu stiam ca in Iasi se circula cu 60 la ora si am depasit si am mers cu 69. Politistii m-au recunoscut, mi-au zambit si au zis <>.
Mai multe aflati aici

marți, 7 octombrie 2008

Catalin Ivan candideaza pe colegiul 4 din Iasi

Cum era si normal am urmarit sa vad cine va candida in zona unde locuiesc eu, adica in cartierul Frumoasa. De la PNL va fi Cristina Dobre, manager la spitalul de Recuperare iar de la PDL un tanar, care nu a spus multe lucruri pana acum, Costi Neagu. Este cunoscut ca si persoana sustinuta de liderul Dan Carlan iar activitate in cadrul partidului nu prea a avut. A anuntat cu ceva timp in urma un proiect ce ii viza pe tinerii din partid dar se pare ca a ramas doar cu anuntul deoarece nu s-a mai concretizat(cel putin asa stiu eu). Nu sunt nume care sa imi fie pe plac asa ca a mai ramas PSD-ul sa anunte . Am intrebat si se pare ca am aflat.
Surse neoficiale, dar demne de incredere mi-au spus ca tanarul pesedist Catalin Ivan va candida la mine in Frumoasa, adica pe colegiul 4.
Deci tot un tanar. De data aceasta un tanar care a fost destul de activ chiar daca se spune ca este sustinut de Nichita si din acest motiv a reusit sa ajunga consilier local, apoi judetean .
Abia astept sa vina candidatii la mine in cartier sa vad cum se vor purta cu electoratul . Voi participa si eu, in calitate de cetatean, la dezbaterile lor sa vad cum ma vor convinge sa ii votez.

luni, 6 octombrie 2008

Va mai amintiti petrecerile de cand erati pustani ?

Am gasit pe blogul lui Dan un filmulet foarte simpatic. Pentru ca personajul principal este un tip foarte simpatic mi-am permis sa il iau si sa il arat si cititorilor mei. In timp ce mie imi venea sa ma dau cu capul de masa cand am auzit ce trupe aduce Primaria la Iasi,( Basshunter, Steve Edwards, Snap , DJ Bobo si Boney M), Andrei era foarte fericit


Shaggy si Rednex vin si la Iasi ?

Luni, la pranz, municipalitatea va anunta cele cinci nume internationale care vor concerta la Iasi pe 14 octombrie. Se pare ca vine cineva care a fost in voga in anii '80, doua trupe care au fost in voga in anul 1995, o trupa de succes de anul acesta, care cica a avut deja doua piese in top si una nu mai stiu din ce an. In 1995 au fost in voga, Coolio cu Gangsta's Paradise, Boyz II Men, Real McCoy, All-4-One Ini Kamoze etc etc .
Tot atunci au fost in voga Shaggy si Rednex. Au mai calcat pe plaiurile noastre si parca vad ca vin si la Iasi . Sau vine Corona, cei care au piesa "The Rhythm Of The Night"?. Sper sa nu vina
In orice caz secretomania este mare, nu au vrut sa spuna nici un nume pana acum desi se stie de saptamana trecuta , de joi parca . Era cat pe ce sa aduca UB 40 , sincer mi-a fi placut foarte mult dar cica aduc o trupa mai buna , oare care o fi ?

duminică, 5 octombrie 2008

Mihnea Hurmuzachi propus de liberali pentru Parlament

Mihnea Hurmuzachi este liberalul propus pentru un colegiu la Senat pe zona Copou. In sondaje sta foarte bine iar Relu Fenechiu asteapta un raspuns afirmativ din partea lui Hurmuzachi. " Luni seara voi da raspunsul " a spus Mihnea Hurmuzachi

P.S. Florine, am deslusit misterul lipsei lui Fenechiu de la cununia civila a lui Adomnitei. Sotia lui Relu Fenechiu este insarcinata si nu mai poate participa la evenimentele mondene.

sâmbătă, 4 octombrie 2008

Dumnezeu mi-a scris

Sa ma consider oare o femeie fericita ?? De ce ? Pentru ca am primit pe adresa redactiei iasiinfo un mesaj de "Sus" de la Dumnezeu .

Subject:
mesaj de Sus

From:
"Dumnezeu" fericire8888@gmail.com

Acum traiti deja ultimii ani ai Apocalipsei, iar Judecata de Apoi este foarte aproape. Umanitatea mai are o sansa inainte de trecerea in noua Era. Fii unul dintre cei alesi! Semne si avertizari au fost date pretutindeni si Fiul Meu este printre voi, pe Pamant. E greu sa IL recunoasteti daca incercati sa-L cuprindeti cu mintea voastra limitata, insa o inima deschisa IL va simti imediat.
Urmarea sfaturilor Sale e ultima sansa spre Mantuire, Iubire, Prietenie si Compasiune, iar adevaratele Lui mesaje sunt in cartea "Autobiografie" semnata Messia Iisus Hristos!
Citeste cartea si accepta sansa pentru a deveni in sfarsit Omul lui Dumnezeu!
Te binecuvantez si veghez asupra ta!

P.S. Si eu veghez asupra politicienilor

vineri, 3 octombrie 2008

AJUTOR: In atentia conducerii PDL Iasi

Domnilor conducatori ai PDL Iasi: intruniti un BPM sau ce vreti dumneavoastra si dati o directiva importanta pentru comunitatea ieseana : Nu ii dati voie lui Sorin Ionescu sa vorbeasca mai mult de trei minute in sedinta de consiliu local.
Va multumesc din suflet
Acest lucru il poate face Dan Carlan si Mihaela Popa sau doar Dumitru Oprea ???
P.S. La sedinta de CL a vorbit mult , prost si inutil pentru ieseni. Recunosc ca am fost tentata ca in timp ce vorbea sa arunc niste apa peste el . Era kul mai ales ca tele m transmitea live, dar nu am facut-o ...poate data viitoare

miercuri, 1 octombrie 2008

La dusuri va rugam !

Consilierii judeteni, mai nou asistatii sociali ( un consilier judetean PSD a spus ca asa se simte cand intra in actualul sediu )au aprobat proiectul propus de Constantin Simirad de a se construi noul sediu , care, nu va costa decat cel putin 10 milioane de euro.
Daca zilele trecute vedeam partea goala a paharului, acum vom vedea partea plina .
Noul sediu va avea cate doua dusuri pe fiecare nivel. Vrea acest lucru Simirad deoarece "unii sufera de funiculina" (ce inseamna asta habar nu am) si trebuie sa faca dus. Si pentru ca se anunta sedinte grele, e nevoie ca si consilierii judeteni sa faca dus. Asa ca ziaristii acreditati pe aceasta institutie, angajatii din CJ si taranul care vine in audienta la judet, daca e putin mai sprinten poate sa vada la dus consilierii care vor incerca sa scape de funiculina (Domnule Simirad, ce inseamna ca nu pricep, dar suna bine ).
Demarez un concurs cu premii
. Pe cine visati sa vedeti iesind de la dus si evident sa ii cada prosopul? Variante de raspuns
PSD
1. ADĂSCĂLIŢEI CONSTANTIN
2. ADONICIOAIEI SIMONA
3. APĂVĂLOAIEI DINU
4. BACIU MIHAIL
5. CÎTEA VASILE
6. COZIANU IULIAN
7. DOBRESANCIUC MIRELA
8. DUMITRIU VASILE
9. IORDACHE LUMINIŢA
10. IVAN CĂTĂLIN SORIN
11. NECHIFOR CRISTIAN
12. POPA FLORIN SILVIU
13. STANCIU CRISTIAN
14. ANDRONACHE VALERICĂ
15. ANGHELUŢĂ CRISTIAN MARIAN
16. BRĂILEANU TIBERIU
17. CABALĂU MARIA
18. FLAIŞER LUCIAN
19. HARAGA IOAN
20. LEONTE CONSTANTIN
21. MATEI AURORA
22. NEDELCU NARCIZA
23. SPÎNU TEODOR MARIUS
24. SUFICEANU VASILE LUCIAN
25. ŞERBAN CONSTANTIN
26. URSANU RADU IONEL
27. ALEXE COSTEL
28. CHIRILĂ VICTOR
29. COZMANCIUC CORNELIU MUGUREL
30. DASCĂLU PETRU
31. LUPAŞCU NICOLAE
32. LUPU MAGDALENA
33. TOFAN BENONE IOAN
34. TUDOSĂ VASILE CĂTĂLIN
35. ŢICĂU EUGEN
36. URCACIU ION LORIN


Tragerea la sorti va fi facuta de domnul presedinte Constantin Simirad iar premiul va consta intr-o audienta cu domnul sau doamna consilier judetean care va intruni cele mai multe voturi.

Felicitari domnilor consilieri judeteni !

Sunt dezamagita de consilierii judeteni psd - pnl, alianta din consiliu dar si de cei pdl. S-a aprobat moftul lui Constantin Simirad de a se construi un sediu unde va functiona Consiliul Judetean, care va costa cel putin 10 milioane de euro. Si pentru ca sedinta de CJ era transmisa live de Tele M , care mai de care voiau sa se auda. Cei mai activi in declaratii au fost pedelistii care au iesit bine deoarece s-au opus proiectului. In realitate , colegii lor consilieri erau scarbiti de atitudinea lor deoarece in comisiile de specialitate au votat acest proiect - insa acolo nu era si presa prezenta. " Sunt scarbit de ce se intampla, au o atitudine in comisie iar la sedinta fac scandal sa dea bine la presa- spunea un consilier liberal ( il cred pe cuvant)mai ales ca Simirad a zis in plen : Domnule Şerban (liderul consilierilor PD-L din CJ), nu aşa ne-a fost vorba
Bon , proiectul a trecut asta e , pedelistii ataca insa domnul Serbina spune ca a trecut conform legii - 50 plus 1. M-a scarbit si atitudinea altor consilieri
Ce spunea Mihai Baciu in sedinta de plen :Eu unul, cand intru in actualul sediu al CJ, am impresia ca sunt un asistat social. Nu am o masuta, un birou sau un scaunel unde sa-mi desfaşor activitatea Ce activitate domnilor , ca abia veniti la sedintele de plen ( VREA SA CANDIDEZE LA PARLAMENTARE ...........)
in concluzie sunt scarbita de toata clasa politica , pnl si psd care au votat pentru si pdl, care au jucat teatru
PS Sunt totusi consilieri judeteni pe care ii respect , dar este secret .